Tuesday, April 8, 2014

BTS > Posing Time

Assalamualaikum. ..
Sorry korang..aku bz giler la hari ni...tp no worries...aku hidangkan korang ngan gambar posing si anak dara ngan Acunya si kudut


Si bam bam mama yg happy


Pose skit


Pose gedik....


I love this photo...nampak dh besar panjang

Ngan Acu plak

Gambar ngan mama xde....baru mama perasan....x per la..next berlibur kita amik gambar puas2 ok.....

Aku bz with prepareration board meeting...nak patah dh pinggang ni ha....
Korang semua sabar eh...byk aku nak citer tau hari ni....petang ni after lunch aku terjah rumah korang dan update lg entry.....

Kbai....


13 comments:

  1. hamboi...betul2 posing time nie...hehe

    ReplyDelete
  2. Amboi kemain posing anak dara sorang nie.. comel!! =D

    ReplyDelete
  3. nampak dah besar sgt Dania.. bam2 plak tu kalau khairine kurus keringggg je hehehe
    sorry SA.. i br nak BW kat rumah u..

    ReplyDelete
  4. takpe, dulukan kerja dulu... anak dara kalu disuruh posing...hhee

    ReplyDelete
  5. meeting board ke SA. Sama plak dgn ofis saye. Kul 3 ni. Board2 ni berpakat ye nak buat miting hari yg sama. ke terdiri daripada org yg sama ye boards ni.

    ReplyDelete
  6. Besar dah anak dara ko kan..... :) kemain pose

    ReplyDelete
  7. kat mana tempat ni? mcm best jer.

    ReplyDelete
  8. si bam bam tu muka seiras ngan maminya la..

    ReplyDelete
  9. tengok gambar2 ni.. teringat anak dara ai kat rumah.. pun sedang membesar.. ;)

    ReplyDelete
  10. mama kena beli monopod satu...baru lepas nie boleh amik gambar semua..tgk gaya ucunya tu macam pantang...pantang nampak kamera...hahahahaha

    Regards,
    -Strider

    ReplyDelete
  11. Posing maut nampaknya... sesekali pergi BTS ni syok juga. SA tak jakun ke tengok tangga bunyi piano tu. My family and I ada sedikit kejakunan di situ :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah