Wednesday, April 23, 2014

Si Kembar In Da House....

Ada sapa2 yang rindu ngan si kembar x?makin besar makin banyak akal ini dua beradik tau...nak test jaga diorang?kalau tahan la..sib baik ibu dia x amik maid..kalau amik aku rasa dah beratus bertukar2 dah ni...hahahaha....aku sendiri kadang2 naik darah bila handle dua beradik ni....yang boleh tahan jaga diorang sampai sekarang mak aku je...huhu....kat bawah nu..gambar2 diorang masa ari Isnin...Ibu diorang cuti kan....so..posing2 la dua beradik ni ngan macam2 ghuper eh....

 sapa tau mana satu Adeliya dan Aressa??jom teka...
 ni dah kenapa buat muka plak...
 dulu x leh beza dua2 sama..la ni ada yang confuse gak...tp aku dah boleh agak...hehehe
 alololo...somell...anak2 mama
 rambut tu memang sebijik ikut kakak Dania masa kecik2
ni namanya pose confuse...

Mereka ni la penyeri dalam hidup kami sekeluarga...xde diorang berdua ni sunyi...walau mcm mana nakal dan banyak nye contengan dinding rumah mama...mama tetap sayang dua2...nak raya nanti mama mintak ayah kamu tolong cat balik rumah mama eh....

25 comments:

  1. suka tengok kembar belah kanan tu.. comel la diorang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang belah kanan tuh si kakak, Adeliya...banyak akal tu...dia la perancang setiap perkara yang dia akan buat...

      Delete
  2. aunty aunty el rindu sama uols hahaha
    suka tgk diorg ni dah lah comel hehe
    ha conteng lagi umah mama tu..mama ok je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. part rindu tu x per aunty El oii...part conteng tu sebnarnya...x bleh tahan dah....

      Delete
  3. kiut miut lor..
    boleh ler ni shark petik bunga di taman :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bukan sbearang bunga shark...ini bunga taman larangan...

      Delete
  4. cutenyaa diaorg ni..penyeri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Norey...penyeri untuk selamanya...

      Delete
  5. seronok nya ada anak kembar.. mmg cute la mereka ni... Salam ukhwah, 1st time singgah sini..jalan-jalan blogwalking.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal...thanks for dropping by...insyaallah SA dtg bertandang nanti

      Delete
  6. Replies
    1. thanks cheida...eh.lama x jengah cheida la...

      Delete
  7. alo lo lo, comel dia dah besar kak long...

    ReplyDelete
  8. Syoknye ada sikembar. Dulu aim nak anak kembar tp tak dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok memang syok kak..nak menjaga dari awal tu kena banyak peranan jugak...

      Delete
  9. seiras... :)
    anak sedara kn.mcm mna la sy bole kata anak akak dulu.hihi.sbb bru singgah blog. ni kan dlu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...anak sedara...dah macam anak sendiri dah...

      Delete
  10. tak boleh nak beza sebab diorang kembar seiras.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang yang jaga dari awal maybe boleh kenal..hehehe..kadang2 keliru jugak...kan...

      Delete
  11. sama ja la ehhh....tak boleh cam mana satu.
    dah besar...sweet dua2 ni.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah