Wednesday, April 2, 2014

WW :Sape ada Instagram?

source from google.

Ohoii....orang ww aku pun sibuk nak ww
tp xde maknanya...

so..korang2 yang ada account instagram tuh...meh la polo aku...x paksa...
just nak inform...after this semua benda yang aku jual aku letak kat situ je...sebabnya?saje ..nak merasa berbiz kat situ plak...hehehe....

so...jom polo aku > rizzdania78

9 comments:

  1. halamak kak..takde ig ler..
    fb jerk kalo ada pon.. :(

    ReplyDelete
  2. pernah sekali ber instagram...lepas tu tak aktif..
    rasa nak aktif balik la...hahaha

    ReplyDelete
  3. Akak dah minta anak bukakan IG, nak buat macam mana anak2 lagi hebat dari mak...

    ReplyDelete
  4. haaa.... jum folo aiols gak.. jap g aiols folo yer

    ReplyDelete
  5. ada, tapi jarang buka. mcm tak berfungsi je. haha.

    ReplyDelete
  6. Alamak apa itu instagram? Huahahaha.... takda IGlah, SA. Kalau teringin nak ada satu nanti, saya akan follow SA ya!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah