Sunday, April 20, 2014

Sophie Paris Open For Order

Happy Sunday u olls.....Moh jenguk2 Handbag lagi...kalau2 berkenan kan...yang lelaki pun boleh tgok kalau nak beli untuk Girlfriend ke untuk wife ke...apatah lagi untuk mak mertua kan...macam aku banayk mak angkat so ada je yang order kat aku...haaa....meh ..meh....


Yang ni cantik...colour pun menarik..aku tengok kat centre pun cantik tau...geram rasa nak sambar je...harga tertera kat gambar eh...


yang hitam ni pun cantik jugak..datang sekali ngan matching wallet tapi lain harga eh...harga ada kat gambar..nak beli asing pun boleh...


Sekarang macam trend colour mustard ni...cantik sangat2..


If berminat boleh email aku..

suriaamanda@yahoo.com
Amandasuria1978@gmail.com

Sapa yang ada no hp aku boleh jer whatsaap...

macam biasa la postage ikut berat product and pos guna Pos Laju

Self pick up pun boleh tapi area KL Sentral je..macam customer2 aku yang lain...

Please allow 3 days process for order and delivery...


18 comments:

  1. Selamat berhujung minggu dear.... cantik2 semua bag tu :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thanks Akmall,
      meh la beli satu utk gf..

      Delete
  3. Cantik. Suka beg yang last skali tu. But nak tunggu raya nanti baru nak cari handbag baru. Selamat berbisnes ye akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai..Siti Hajar nun di sana banyak giler handbag kan...xper..nak raya nanti beli tau..

      Delete
  4. yg last tu SA..suka design dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. my mum pun suka Mama Rey...meh la beli...

      Delete
  5. Replies
    1. meh la order Lyd...kalau berkenan..nanti dah xde stock..hehehe

      Delete
  6. cantik gak collection ni tapi dah banyak handbag so tak leh nak beli lagi. kalau tak dah borong semua kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Lily dah macam SA dah...suka kumpul handbag...

      Delete
  7. cantik2 begnya..tepuk dada tanya poket..hehe

    ReplyDelete
  8. Akak lamaaaaa sangat tak beli handbeg...ada kot 5 tahun so gunalah yg dah out dated tu tapi pi kerja akak bawak beg doremon jew...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah