Friday, April 11, 2014

Sophie Paris Malaysia

Lepas kami makan tadi terus Farah tunjukkan aku boutique Sophie Paris ni....eh kata ada kat Seremban kan...sumpah aku tak jumpa u olls...dah banyak kali kot aku cari kat Seremban, x pernah jumpa pun...ikut alamat pun x jumpa...at last Farah ada inform cakap ada Sophie Paris kat area opis dia...gigih aku dari sehari ke sehari nak pi baru la dapat pergi hari ni...selalunya kan order online je...after this boleh la pergi terjah sendiri...hehehe....


 cantik2 bag dan macam2 pilihan
 sandal pun cantik...aku berkenan satu wedges tu...tp next week la baru ok nak pi amik...ni tadi terkejar2...
 meh pilih2 meh...korang berkenan?
 interior design boutique ni cantik...combinasi warna pun menarik...
 aku berkenan handbag yang light green tu...santek....
ni dari depan..

separuh dari gambar kredit kat Farah Bubblynotes..

Mana yang tak tau aku memang dealer Sophie Paris...xde la hebat mana pun jualan..setakat adik beradik sedara amara je yang membeli...kawan2 opis dan kawan2 alam maya pun ada gak beli...mana yang nak tgok katalog leh add aku kat FB, nun diatas tu ada info FB aku...leh tgok Album kat timeline atau tgok kat photo..korang klik album Sophie Paris Volume 18, every month aku update album baru dan product baru...bukan setakat handbag aje...ada jugak blouse dan barang2 kosmetik kat dalam katalog tuh...dapatkan sementara stok masih ada...

12 comments:

  1. ok tak harga barang2 kt sophie paris ni? xpernah try lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jer deq noor, x mahal pun...tgok kat SA nyer FB, dah upload dah...kat timeline ada..harga semua ada pada gambar....

      Delete
  2. saya pun member sophie jugak tapi dah jarang nak ke sophie ambik katalog :)

    ReplyDelete
  3. produk-produknya bagus semua, sy jd terkesan

    ReplyDelete
  4. sll nmpak butik i dari tepi federal highway je x pernah singgah.
    look exsclusive jg ye brgan sophie paris ni.

    ReplyDelete
  5. Xpnh lg menyoping kt sophie paris nih...tgk beg n kasut sophie memg berkenan..hehehe

    ReplyDelete
  6. kite sekarang dah tak beli yang tumit2 halus.. pakai wedges lagi best kan.. almaklum.. nak imbang badan yang berat ni.. :)

    ReplyDelete
  7. Cantik juga kan beg sophie paris ni.. ni baru la first time tengok produk dia.. selalu dengar nama je..

    ReplyDelete
  8. Kasut nya mnggugat iman... Cantik tu..

    ReplyDelete
  9. SA cantik wadges SP eh...terbekenan pulakkkk....

    ReplyDelete
  10. siyes cantik2 lah brg2 diorg
    lama x beli kasut
    SA ada beli tuk iols x haha

    ReplyDelete
  11. First time dengar Sophie Paris ni pun dari blog SA juga. Tak pernah mencuba. Nanti nak tengok gaklah catalogue.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah