Wednesday, April 23, 2014

Jom Gelak Ramai2 Jom.....

Assalammualaikum u olls.....

Korang stress x? jom gelak ramai2 jom.....korang notice x benda ni kat FB?


Aduhai...ni semua pasal whatsaap dari group secretary la ni ha....mula2 aku macam x perasan sangat apa yang kelakar...baca caption berulang kali pas tu tgok gambar...laaaaaaa......dah kenapa...sapa la yang kena dajal sebegitu rupa kan...teruk tau kengkawan dia....dapat aku bayangkan kalau ini betul2 wujud...hahaha...nak2 kalau budak2 department aku yang buat cenggini nak lepaskan stresss.....

Hari ni aku bz ngan macam2 prepareration untuk hal2 kerja...maybe aku x sempat nak bertandang kat rumah kengkawan semua...harap korang x yah sediakan kopi or kuih2 ye...x sure dapat datang ke tak..hehehe...tp korang kalau nak b ertandang kat rumah aku..ada je lauk pauk aku tinggalkan...korang tunggu tau...cuma aku xde kat rumah je la...

16 comments:

  1. Hahaadoiii..
    Ini perli dari kaum Adam la ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak kes pasal tudung ni kan..hahahahaha

      Delete
  2. hahahaha.. mmg ada nmpk kat fb zara.. =D

    ReplyDelete
  3. ok, terus hilang stress.. tq. hahhaha

    ReplyDelete
  4. kahkahkah sabo je lah bang oi hehe

    ReplyDelete
  5. datang ketawa kuat2 kat sini..hahaha...:)

    ReplyDelete
  6. Hahaha.....tak boleh tahan gelak

    ReplyDelete
  7. Stress nk buat minit bod. Adoiii....

    ReplyDelete
  8. memang nak mintak pelempang lah macam ni...

    ReplyDelete
  9. siyes lawak lawak.. hilang stress pepetang gini

    ReplyDelete
  10. noticed.. last time I ada baca status ni kat fb tapi tak ada gambar..
    pecah perut je gelak.. phuiittt hahahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah