Thursday, April 24, 2014

Timbang Berat Blog Suriaamanda

Gara2 berjangkit ngan si Zara yang memperkenalkan benda alah ni semalam...aku dengan gigih nyer nak menimbang berat badan blog aku ni..mana tau terlebih berat dari tuan dia kan...hahaha...well berat weh...34.94...mesti ada antara korang yang bukak aku nyer blog lambat loading...pesal erk? ke banyak benau letak gambar...hahahahaa....

ni butir2 blog aku masa aku check...


Korang kalau rajin dan nak cuba..boleh jer...

Sila la pergi ke link ni...pas tu jangan malu jangan segan share eh kat blog korang


Special thanks to zara  sebab sudi share kaedah ni...

14 comments:

  1. Umi Qi pernah timbang blog ku tp link lain...ermmm berat sikit sbb gambo besar kot hahahha...SA bgus kan kaedah ni...sekurang-kurangnya kita leh tau apa masalah utama berat loading kan...

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing. Bagus jugak ada alat 'timbang blog' ni :-) Dapat kesan mana yang perlu ditambah-tolak dalam blog untuk improve

    ReplyDelete
  3. dulu2 pernah buat
    bila ada org komen blog slow nak loading
    terus ukur berat
    mmg berat sgt2
    pas2 delete apa2 yg ptt
    contoh kecikkan gambar yg bersaiz besar hehe

    ReplyDelete
  4. lama dah tak timbang ni, nak kena timbang jugak ni...

    ReplyDelete
  5. heheheheheh amanda,, kita dh terpengaruh n dh buat dh hehehehehhehe jom tgk kt blog kita entry pasal ni hehehe :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum SA, lama sheila tak timbang blog. hehehe

    ReplyDelete
  7. laju2 lieya pun try gak along heheheeh almaklumla lieya ni kan suke tepek gambo byk2 hahaahahaha....

    ReplyDelete
  8. blog KA ok jer. tuan blog yang terlebih berat KA Ni hehehe

    ReplyDelete
  9. dulu nak masok blog akak berat sgt.. load lambat lepas tu stop jap masok..
    tpi skng dah ok hahahah x taw la kot komputer ke..

    ReplyDelete
  10. wahh..best..saya pun cuba..hahaha

    ReplyDelete
  11. kalau I mesti I lagi berat dari blog kot.. hehe

    ReplyDelete
  12. bagus sebab boleh tahu cepat or lambat loading blog kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah