Tuesday, April 22, 2014

Sarapan Pagi Ini...

Hari ni sarapan simple jer...sarapan pun terkejar2 sebab naik level 13 lambat..pagi2 dah arrangekan appointment medical boss aku...kang bising plak dia kan...well xde pilihan..order nescafe ngan roti sardine bakar je...jadi la untuk alas perut...

nescafe tarik
roti sardine bakar....

Pagi ni aku sangat2 bz...macam2 nak kena handle...hopefully lepas lunch x bz dah sebab bos ada meeting kan...hehehe...boleh la aku melawat rumah korang...semalam dapat melawat x lebih 10 buah rumah je...harap2 ari ni banyak lagi rumah yang aku datang bertandang...korang sediakan kopi o tau..hujan2 ni sedap minum kopi o cicah biskut lemak..huhu...

16 comments:

  1. jemput la datang rumah saya jamu nasi lomak hihi

    ReplyDelete
  2. mehh jemput ke rumah sy..suka tau tgk awk post mkanan nyam nyam..lapor la plak..hehehe

    ReplyDelete
  3. lebih kurang sama jer sarapan kita..tapi akak kopi o dan roti kaya bakar..kejap jer dah licin..:)
    *tak pernah pulak makan roti sardin bakar pepagi..:)

    ReplyDelete
  4. meh meh meh..
    umah shark ada semua iar..
    servis layan diri yer..
    hehe..
    jgn lupa bawa roti bakar sardin tu skali.

    ReplyDelete
  5. ok ok.
    umh sy ada teh o cicah beskut jacob je, boleh la ye.hihi

    selamat mnyiapkan tugasan:)

    ReplyDelete
  6. meh..meh..jangan kata kopi o kak..kopi old town saya jamu akak..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. roti sardin bakar sedap. nk nk klu sardinya pedas berapi...

    ReplyDelete
  8. Rumah kakak kopi tak ada tapi macam-macam hindangan lain ada tau.. jemputlah:)

    ReplyDelete
  9. amboiiiii ptg2 ni mkn roti bakar dgn neskepe mmg terbaekkk lahhhh

    ReplyDelete
  10. Biskut Jacob dicicah kopi panas kalau musim hujan memang sedap dan membangkitkan nostalgia lama bersama ibu bapa di kampung masa kecik dulu....

    ReplyDelete
  11. kopi o paling sedap cicah dgn biskut balak yang roti keras tu.

    ReplyDelete
  12. Jgn tak ambil sarapan takut gastrik mcm saya

    ReplyDelete
  13. Kita level yg sama. Opis sa kat mana ye. Yg kat mida lama tu ke

    ReplyDelete
  14. adoii pestime dgr roti bakar sardin.. mcm menariik tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah