Monday, April 7, 2014

Goodbye Nurul

Jumaat lepas buat sambutan buat adik Trainee...Nurul....x tau aku nama penuh dia...Nurul je diorang panggil so aku ikut je...last Friday memang last day si Nurul ni...bukan department aku tp CEO's office...surprise party for Nurul yang buat dia terkejut beruk...hampir2 nak nangis...aku lak terasa sendu di hatiku...eh...hahahaha...apapun surprise menjadi...

jom kita tgok makanan yang ada...giler aku dah la senak kekenyangan...tgok makanan banyak lagi aku senak...so jamah je la mana yang dan...

 big apple donut..
 bihun goreng
 mee goreng mamak
 rojak buah
 yang diraikan
 master mind operasi ni...
 En Hafiz merangkap boss
 dapat gift lagi...
 gift dari kami2 semua...
 wallet Carlo Rino...jeles ai tau

ni nak tunjuk aksi2 x betul kawan aku si Intan...

 gambar peluk2 tu biasa...
 pas tu mula dah buat perangai...
 see....aksi tetap ada...hahahaha
 ngan tuan tanah kedaung...pelas posisi ni buat aku nampak tembam
tang ni kurus plak....hahahaha...

Apapun tahniah buat Nurul...lepas ni dah grad...semoga terus success dalam apa jua bidang yang diceburi....nasib ko la dik dapat kakak2 yang gilo macam kami...ampun maaf sebab selama ni paksa u makan banyak2 sampai u kata u gemok...ntah celah mana gemok pun hakak x tau la dik....

Aku dapat join the party kejap je...sebabnya mengejar kul 5pm, nak balik awal ke Seremban sebab takut Train penuh...huh...x sempat..memang penuh pun....


13 comments:

  1. bestnya adik Nurul dirai camni..terasa dihargai..
    bab makan ni yg best..macam2 ada..:)

    ReplyDelete
  2. kejamnye....... tunjuk gambar big apple...sedapnye...balik kang kena menyinggah alamanda jap ...adessss..kecur air liur ni ha

    ReplyDelete
  3. untung nurul.. dulu kita trainee tak merasapun..jeles gakler..
    anyway semoga brjaya di dunia pekerjaan nanti...

    ReplyDelete
  4. Salam...
    sedap plk tgk makanan tuh...hihihih...

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada yang jadi organizer tu. banyak keje nak diuruskan / difikirkan / dirancang bila buat benda macam ni.

    makanan pulak semua nampak sedap. saya pulak rasa lapar. hua hua hua...

    ReplyDelete
  6. ada donuts ke berdekatan kl sentral ni.

    ReplyDelete
  7. Memang sonok la budak trainee tu diraikan....macam kat ofis saya pun intern nie datang dan pergi.....tapi anggap adik2x je la ... huhuhu

    ReplyDelete
  8. Bestnya adik trainee dapat kakak-kakak sempoi gini. Barulah terkenang-kenang buat training kat ofis nih... All the best for her future undertakings...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah