Tuesday, April 1, 2014

nuSentral Kuala Lumpur

Nampaknya lunch hour and after office harus la aku hilang kat mall baru ni...nuSentral dah start buka dah...last week lagi dah launching dah...meriah la mereka2 ni semua menghabiskan duit bonus  gan gaji kat shopping mall baru ni...mana x nya...x sempat berpeluh ketiak dah sampai dah kan...jangan aku yang terjebak dah la...tp harus terjebak jugak nanti sebab ada Parkson...ada supermarket..kalau ada bahan2 basah or buah2...confirm la aku pergi...x yah aku nak susah2 dah....best ke kat sini?hoiiiiiii...giler x best..kat bawah tu kang aku senaraikan kedai2 yang ada eh.....
 source from google..
source from google...

kat mana nuSentral ni...senang je kalau korang nak pi....bersebelahan KL Sentral dan Aloft Hotel...ada connecting way nak ke Monorail...aku macam x percaya je dah start business dah diorang ni...last week soft launch diorang...meh aku senaraikan kedai2 yang ada...

  1. Auntie Anne's
  2. Charles & Keith
  3. Pandora
  4. Parkson
  5. Loccitane
  6. The Body Shop
  7. Sephora
  8. Hush Puppies
  9. Kickers
  10. Victoria Secret
  11. Audrey

Haaaa...macam2 ada nko...memang meriah la hari2ku....so korang...apa tunggu lagi...jom la serbu....kalau x beli pun leh cuci2 mata kan....petang kang after office hour aku nak terjah...memang nak pi mencari losyen Loccitane..yang daku punya dah lama habih...ada nak ajak dating x?moh ler.....



24 comments:

  1. kak.ni dh dekat sgt dh dgn sy kak.huaaaa.nk g.habis lah duet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila terjah yer...pastikan beringat sebelum berbelanja....jom dating jom..kata dekat kan...itu yang akak senaraikan tu suku je tuh kedai...banyak lagi tau...

      Delete
  2. auntie's anne, sephora, victoria secret, charles & keith, pandora, woiii gila tak best ni kak long...surely la best...alahaiii ai is jeles sebab hari2 kak long boleh ber-pretzelss...kirim cinnamon sugar pretzels from auntie's anne satu boleh? hantar setiap hari ke sini...ahaksss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada dlm senarai tu yg x bukak lg ye...harap maklum...

      Delete
  3. wahh menarik ni along...mall baru ni mcm2 ade plak tu...syok2...

    lieya kat sini takat gi alamanda jek laa sbb tu jek dekat leh pergi jalan kaki jek pun kakaakakakaka....

    re : along so far takde nyamuk sepanjang lieya stay sane....bolehlaaaa bawak budak2 merasai dok ala2 kg...asek2 pi hotel berbintang2 jek kan ekekeekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. X fully open lg lieya..baru soft lauch belum grand opening lg...oh lama x pi alamanda....

      Oh erk....lastime pi mmg teruk situ...mcm2 masalah...management baru kot...

      Delete
  4. aduhai tempat ngabiskan duit lagi ler ni !

    ReplyDelete
  5. bahaya ni...kang asik hilang je kang...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. If hilang boss dh tau nk cari katne..hihihi

      Delete
  6. Wahhhhh...satu lagi tempat menghabiskan duit...ahahhaaa...

    Dah nak masuk 40an ni tak larat nak jalan2 ukur shopping kompleks lagi dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik SA masih suka...x tau la akan dtg kan....

      Delete
  7. kawan saya da gak habaq pasl shopping complex ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh tu....meh ler dtg sini..leh jumpa2...

      Delete
  8. Nnt kita dating2 kat sini ye SA. Hahaha... Tapi malu. Sbb kena berkenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje...lor..nk malu knp pun....

      Delete
  9. dkt sgt hah.. mmg asyik ke sana jer lah along nnti..
    hehehe

    ReplyDelete
  10. SA kerja area sini gak ke? aju kat plaza sentral depan tu je, alamak koyak poket heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA kerja kat Malakoff Aju, dari KLSentral dah boleh nampak Malakoff dah...hehehe....dekat sangat kkita ni tp x pernah bersua kan...

      Delete
  11. untuk Nizam menghabiskan duit kat sana boleh kot sbb opis dia dkt situ je haha..
    nnt nak try pegi lah.. tp nak cuci mata je x nak shopping.. boleh ke? pfftt :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer...jom la dating sini...tp x banyak kedai bukak lagi...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah