Thursday, April 10, 2014

NS Dreams Giveaway Contest!

To support giveaway rakan blogger yang baru jer jadi follower, GA ni bersempena birthday beliau bulan ni...so..jom la kita sama2 meramaikan penyertaan...

korang nak kenal beliau pun boleh...klik je link kat bawah ni...



Cara - caranya mudah saja:

Buat satu entri bertajuk "NS Dreams Giveaway Contest"
  1. Sertakan sekali gambar ini dalam entri anda dan link kan ke blog ini
  2. Jangan lupa untuk tinggalkan komen di entri ini jika anda sudah buat no 1 dan 2 so saya boleh take note

Hadiahnya seperti yang dinyatakan dalam gambar ini, seorang akan dapat 1 can ESP Shaklee dan seorang lagi akan dapat blouse Airecca. 

Giveaway contest ni akan berakhir pada 25 April 2014. 

Pemenang akan dipilih secara rawak melalui undian

Pemenang akan diumumkan pada 28 April 2014.

Kalau anda bukan follower blog ini pun, anda di alu - alukan untuk join sekali... :)

2 comments:

  1. Thank you!! Terharu sangat sebab join...
    Good luck ek. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah