Saturday, April 26, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012

Sepanjang jalan2 tepi2 hotel tu macam2 aku nampak..ada yang x ok..ada yang ok..ada yang pelik...antaranya gambar kat bawah ni...hehehe...diorang buat sesi buang bulu roma kat muka dan bentuk kening..macam best je...sepanjang jalan tu kan...ramai betul yang buat proses buang bulu roma ni...perit2 aku menahan sakit...aku plak yang terasa...

 adeh...orang tu macam syok je..
 teliti betul
 muka penat tapi tetap nak berjalan habiskan malam akhir kat siniitu la hotel kitorang stay sepanjang trip ni...
 semua yang atas katil ni aku yang punya...muahahahaha....
 banyak beli untuk kaum keluarga je..

 plastik dan sampah sarap
ni barang2 kak yati...hahahha...

Apapun sesekali ke tempat oranag memang best...ni tahun ni x kemana pun kot...tgok la tahun depan..tahun ni simpan duit..trip sendiri2 pun aku x join...sebabnya...aku agak malas..i was looking for backpackers trip..tgh plan lagi...tp pi dalam Malaysia je..

Ok aku hutang 2 entry lagi iaitu entry ketika nak balik plak...till then...happy weekend....

3 comments:

  1. bagus betul along shoppingkan untuk sedara mara.

    saya ni jenis tak reti nak shopping sangat kalau gi jenjalan. tu pasal kadang2 bila balik tahape hape je yang dibeli. heheh.

    ReplyDelete
  2. dpt bayangkan keperitan itu.hehe bagus holiday pun igt kaum kerabat..beli apa yg patut sebagai buah tangan ye tak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah