Wednesday, April 2, 2014

FM Indon & Selfie Serba Putih Semalam

Alhamdulillah...rezeki semalam...Mazley baru balik dari Indonesia..terus hulur FM ..tenkiu2..walau dah x sama department dia x lupa gak kat aku kan...x yah nak meminta2 or pesan2 de kat orang..kalau ada rezeki ada la orang bagi kan...perangai kena elok baru orang suka..ni tiap kali tau orang nak pi oversea tiap kali tu meminta2...orang pun x suka kan...eh...sapa yang meminta2 ni...yang penting bukan aku...sebab mak abah aku x ajar aku perangai macam tu...x kisah la sesiapa pun...jadi PA /Secretary ni kena la sedar diri...bukan sentiasa orang nak bagi souvenir tiap kali nak ke oversea...buat2 la sedar skit..kita x tau orang tu suka ke tak bila asyik buat perangai macam tu kan...kalau orang bagi souvenir ambik je..kalau xde diam...x yah nak annoying sangat...

FM dari Mazley....

gambar semalam...selfie kat opis...semalam pakai serba putih...blouse ni dah lama x pakai...bila pakai kaler putih aku nampak gemuk plak..ish...avoid white kaler la...kang pakai hitam je sibuk plak orang tanya berkabung ke...semua salah la...pening aku ngan orang2 ni...putih ke hitam ke...sama je kan...kita kan 1 Malaysia...eh...hahahaha...stresss....cuma aku kena buat sesuaatu ngan rambut la..dah la cekak rambut aku hilang entah kemana...nak makeover macam ah...lantak la di situ...tp siyes aku macam dah bosan dengan rambut aku...tu la..elok panjang gatal pi gunting kan....padan la muka sendiri....

18 comments:

  1. ada rezeki org bagi kita terima.. yer dak SA ;-)
    ni mesti selfie pakai tlimer kannn.. kilat muka acik.. flawless sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...kilat sebab edit..hahahaha

      Delete
  2. betul tu along...is malu jek nak mintak2...lgpun kalo kite ni baik ngan org tak yah mintak2 dieorg akan dtg bagi sendiri kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Lieya...ada rezeki kalu orang appreciate..kalau xde duk la diam2...x reti la nak meminta2 ni...

      Delete
  3. betul betul betul.
    kalau orang pi memana takyah la meminta minta.
    rengsa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu la kan Mya...kekadang letih ngan orang2 mcm ni...kita keja tu satu ibadah..x yah la nak mintak balasan bagai..

      Delete
  4. bercahaya selfie tuh kan, nur sangat... hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde maknanya nur..tu edit je tuh lagipun muka iolls jenis senang berminyak...

      Delete
  5. Assalamualaikum SA, wahh bestnya dapat FM.. singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  6. ekceli ni warna putih ni mmg fevret..suka sgt lau ada baju putih
    tp tulah boleh jd npk gemuk bila pakai white ni..xsuke
    so mmg dlm wardrobe pun xde warna putih even mmg suka kaler putih haha

    ReplyDelete
  7. besri muka kau, nur cahaya disitu. hehehe

    ReplyDelete
  8. ema selalu dapat sorvenier dari bos jika bos pergi kursus atau mesyuarat di luar negeri...tak pernah pun minta...tp bos menghargai pekerjanya...

    ReplyDelete
  9. cahaya keimanan..heheh..i loikee selfie!

    ReplyDelete
  10. Akak kalau best friend yg pergi selamber je pesan ahahhaaa...tapi kalau sendiri pergi sendiri mau ingatlah mesti beli utk kawan2 jugak.

    ReplyDelete
  11. Ada orang nak bagi, kita terimalah. Kalau orang tak bagi, takkan nak terhegeh-hegeh memintakan, SA. Saya memang tak boleh pakai serba putih. Tak sampai 10 minit dah hi,hi,bye,bye ler baju putih saya tu nanti. Saya memang kalut sikit. So takdalah dalam wardrobe saya baju kaler putih nih.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah