Monday, April 14, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2014

Besambung lagi...masih dia area shopping yang aku mention..sebenarnya aku dah lupa nama tempat ni...hehehee....saje nak bawak korang jalan2 tengok crowd yang sangat...hurm......menggiler kan....xde kat negara kita kan....meh2 kita tgok yang ni....

 ni la lorong yang aku tunjuk sebelum ni....penuh kan?
 tepi2 tu ada yang jual fresh food dan jeruk...
 nampak? ngeri kan...
 ni lagi la.....
 cepat kak...cepat kita amik gambar...kang kena hurung kita tenggelam
 oitt...pesal ko kurus time ni bedah oiii....
 ad satu bahagian orang duk bagi ikan kap ni minum air tebu tp yang special guna botol susu
 ramai la yang cuba bagi...seronok...free ke bayar? bayar la....mana ada free dalam dunia ni....
 Nampak x PM kita kat monitor tu?
 memang bandar ni khas untuk elektronik item jer....
 Indah dimata...tp negara kita tetap di hati....
 siyes la pesal aku kurus plak ni eh.....hahahahah...boleh x buat statment macam tuh...
bergambar ngan jejaka2 Malakoff...eh...haaaaa...time ni nampak balik gomok....

Seriously..pergi sini memang aku dapat pengalaman baru...aku jenis suka tgok tempat orang dan suka tgok ragam orang...masa aku amik gambar berlatang belakangkan orang2 ramai tuh...aku rasa macam aku adalah buah yang di hurung ulat2....yewww.....bila crowd tuh menghampiri...diorang x fikir apa tau...diorang langgar je if kita block diorang....menakutkan betul...aku merasa la kena tolak masa tuh...hahahahaha......kak yati siap terjerit2 dan melatah lagi....

12 comments:

  1. kenapa DN xde g tempat ikan minum air tebu tu? waaa!! kena pergi lagi ni. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..SA dah lupa nama tempat ni...kalau x boleh jer suh DN google kan....

      Delete
  2. penuhh betul dengan manusiaa...

    ReplyDelete
  3. comelnya ikan minum air tebu guna botol susu.. hahaha...

    ReplyDelete
  4. Eeee...tak bestla main langgar2 je kan...

    ReplyDelete
  5. ramai gilersss
    tu berpusu2 nak kemana tu??

    ReplyDelete
  6. seronoknya dpt melancong kan SA, time bg ikan minum tu cute sangat

    ReplyDelete
  7. Mesti kamera tu menipu SA...larikkk....

    ReplyDelete
  8. apa yg best kat situ SA? Tp skrg ni cam takut je nak gi area China...hehehe

    ReplyDelete
  9. mmg npk uols kurus time tu ek..
    x berkobar ke nak kurus mcm tu lagi hahaha larikkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah