Monday, April 21, 2014

MAKE-UP NAKED 2 URBAN DECAY

Dah lama x beli mekap memandangkan diri sendiri jarang bermekap...tahu memang mekap adalah keperluan dan aku x banyak koleksi barangan makeup..aternya tangan di gatal la beli 3 benda kat bawah tuh...nak kata mahal bebenor tak ler..biasa je harganya...Naked 2 ni banyak gak collection dia,,korang leh dapatkan kat Sephora berdekatan, make up palette Naked 3 pun dah ada kat pasaran..aku pilih naked 2 sebab kaler dia yang natural..aku x reti nak pakai eyeshadow yang heavy2 kaler melainkan di mekapkan oleh MUA untuk special2 occasion

cantik kan box dia..

Make-up Palette, Mascara and Eyeliner..aku jatuh cinta ngan semua ni...

make up palette yang natural colour pas tu boleh buat smokey eyes...

Actually naked 2, naked 3 ni ada je orang jual online kan...aku x pasti plak berapa harga dia...ari tu pi NuSentral terus beli je...kopak gak la poket bila kat situ...buka  apa semua menggoda kalbu..ni yang payah bila shopping mall dekat...yang butik Charles & Keith tu pun ntah bila nak bukaknya..aku nak beli kasut ni...dh lama rasanya x beli wedges or high heel baru...

14 comments:

  1. kita takde koleksi makeup mahal2 sgt.. apatah lagi byk. ada yg basic jer sebab kita memang jenis nak keluar mesti kena calit2 jugak skit.. paling2 eyeliner.. bukan kategori suka makeup sangat.. tapi tak jugak nak kata tak suka makeup.. hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Dah laaamaaaa sy tak meksp...juz pakai bedak n lipstick je skang....

    ReplyDelete
  3. fuyoo sekli memborong cmni mmg kopak arr duit..sy lg lamatak beli mekap waima sebatang lipstik..mekap yg ada dah 3 taun kot tu pun tak luak pakai..skang ni mmg dah tak mekap..huhu

    ReplyDelete
  4. Akak ada gincu dan celak jew...eehheeee...

    ReplyDelete
  5. naked nie nmpk makin byk org pakai ..elok ke?

    ReplyDelete
  6. along nu sentral mmg rabak poket lagi la along keje area sana hehehe..jom dating kalau charles & ketih bukak...victoria secret dah bukak kan

    ReplyDelete
  7. perempuan dengan shopping memang sinonim..kadang2 istilah survey2 barang jer dah mampu bawak balik beberapa item..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Cantik2 la color dia akak.. farah pn suka color2 cmgini.. berapa satu set nie?.. =D

    ReplyDelete
  9. menarik warnanya..
    byk lagi kedai yg blom dibuka kan kat nu sentral..

    ReplyDelete
  10. naked punya kaler cantik2 kannn.. lagi2 yang earth kaler..
    ai is jatuh cinta :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah