Saturday, April 5, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012

Dinner > Bukhara Restaurant

Sebenarnya banyak je restoran makanan muslim kat Guangzhou ni...ada antara mahal ngan murah je la...tp kat Bukhara Restoran ni makanan dia boleh tahan la sedap...ramai jugak pelancong makan kat sini tp kebanyakkan macam Arab je aku tgok...area sini ramai jugak African...itu nanti aku citer masa last entry...

 restoran Bukhara
 lampu ni cantik...
 ni masakan daging kambing...x tau aku namanya
 yang ni daging lembu...
 meja sebelah...anak2 masing2 dah letih
 meja kami yang bujang ngan yang baru kawin...ada yang x lalu nak makan sebab lauk lebih kurang...kami bedal je sebab kat sini ada jumpa cili potong...hehehe
 selfie sebelum makan...
 ini pun x abih...
 of course ni pinggan aku...lapar kot time ni....hahahaha
masa nak tunggu bas kat bawah ni nampak la orang duk jual2....aku tewas kat sini beli bag duit abah aku...hahaha..first barang aku beli....

so far makan kat Bukhara Restaurant ni sedap...sebab ada daging kambing...perut dah kenyang...apa tunggu lagi kan...jom balik....tp aku decided nak pi explore kedai2 ala2 pasar malam kat area hotel tuh....
moh kita....

1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah