Monday, April 7, 2014

Selfie with Monopod......


Assalamualaikum. ....hi korang....apakhabar hari ni.....aku macam biasa busy...ni take 5 kjp buat satu entry sementara boss pi meeting....
Sekarang demam monopod kan? Sana sini update monopod....ye aku pun x ketinggalan dah memiliki monopod....beli ngan kawan blogger....tapi lom sempat selfie habis2 an....asyik sgt bz...lgpun weekend x berapa nak menarik.....


Semestinya hitam menjadi pilihan....hitam Itu menawan kan...


Semalam cubaan amik gambar guna monopod...dalam keta pi Kuala Sungai Baru

Cubaan yang ni gagal....huhu...gelap sgt....


Itu la citer pasal monopod aku...org lain dh lama guna aku baru hegeh2 nak guna...muahaha...eh janji aku ada kan....wakaka....nanti bila2 aku selfie2 guna monopod aku tepek kat sini eh.....

Aku bz skit ari ni....If ada kesempatan kang aku up entry lain...ok?


14 comments:

  1. ai tak guna lagi nie..hehee...

    ReplyDelete
  2. aku beli sekali pakai je noks... pastu teros bosan. hahaha... membazir je kan

    ReplyDelete
  3. Salam SA ; yang tangan terlebih panjang tak perlulah kot ..boleh cover semua angle ; ..nampaknya anak2 dara pcl dah sibuk minta belikan sorang satu...hemm

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum SA, wahh bestnya. sheila macam nak beli, tapi kamera phone tak cantik. so cancel terus niat dihati. hehe singgah menabung libresse sini~~~

    ReplyDelete
  5. apsal muke org yg pegang monopod tu ketat jek..hehe

    ReplyDelete
  6. zee takde pon kak menda ni..lagi sedih :(

    ReplyDelete
  7. Daha da tu oklah macam kakak tak ada pun lagi..

    ReplyDelete
  8. berkerut seribu 2nd pic tuh. harus gigih berselfie kan. hihihi... singgah menabung digi. :)

    ReplyDelete
  9. hahaha...sally belum lagi merasa pakai monopod kak oii...

    p/s : Singapore jom bulan depan?

    ReplyDelete
  10. lyn pun tak de monopod..
    takde kepentingan pun... tak tau lah esok2.. ehehee..
    ada jugak beli ari tuh, tapi untuk my niece

    ReplyDelete
  11. i plak jarang pakai monopod.. aritu mcm berkobar2 je.. la ni mcm x heran je.. hahaha

    ReplyDelete
  12. okay lagi. saya tak penah tgk depan mata lagi monopod ni.

    ReplyDelete
  13. Wah, orang belakang tu yang beriya berselfie, SA :)

    Saya lagilah ketinggalan. Takda pun monopod ni. Belum teringin pulak nak membelinya :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah