Friday, April 4, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012

War Museum

Kalau x salah aku la...keterlupaan plak....so far besar giler tempat dia..depan Museum ni ada taman cantik jugak la....sempat la posing2 ngan Kak Yati...kelakar bila amik gambar guna selftimer...nasib la kan...bukan x percaya kat orang tp bila gambar aku jadi x cantik.....guna timer sudah...

 depan Museum
 scenery belakang tu mmg cantik tp kawan2 x pandai guna kamera aku...
 boleh la...ni kalau dapat DSLR cantik ni....
 pondok apa ntah kat dalam ni...sebelah tu macam information pasal museum tu la...
 bergambar ngan patung hitam...kenapa hitam? seni kot.....
 dgn si farid...masa pi ni farid lom kawin lagi....
 patung hitam lagi...

ni patung putih...eh...kak yati la.... 

 ni opis dia kot...opis tentera diorang
 ni pun sama...x tau apa bezanya...
ni plak siap tempat rehat....

Bersambung lagi la nampaknya......nasib la kan...katanya throwback...banyak plak gambar ribu2....

tunggu ehhhhh....

korang ok x ni...ke nak aku stop? aku x kisah....hehehehe....leh sambung throwback Vietnam plak...


5 comments:

  1. syoknya dapat jalan2 tempat orang....

    ReplyDelete
  2. nice!! next please..best tgk gambar2 :)

    ReplyDelete
  3. tak kisah. ikut along lah.
    along update saya baca je.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah