Wednesday, April 30, 2014

Terima Kasih..Niatmu Dihargai Nik Noor Asiah....

Aku tau aku x berduit...apatah lagi berharta...baik sungguh budimu Noor Asiah...namun kau simpan sahajalah niatmu itu...tidak aku perlukannya walau untuk masa depan...usah ko goda aku dengan ayat2mu itu...sungguh aku x mahu...sungguh biarkan aku begini...
aku rela susah dari hidup kaya raya...




Korang pernah dapat x spam email dari wanita kaya raya ni?
baik betul hati budinya kan....aku yakin bukan aku sorang yang dapat ni...
mesti beribu2 lagi...cuma alhamdulillah setakat ni aku tak tergoda...mintak dijauhkanlah....

6 comments:

  1. hahah...selalu jugak dapat email mcm ni SA.. tapi mmg tak percaya langsung...terus delete...

    ReplyDelete
  2. byk dah dpt..booolayan je haha

    ReplyDelete
  3. kalau duduk dlm spam.sy mmg x bca dh teruih delete je.
    baguih sungguh le kalau dpt mcm ni kan..

    ReplyDelete
  4. Heheee, samala kita dok dapat email gitu gak..
    geram kadang rasa menyemak je Inbox :D

    ReplyDelete
  5. hahaha I pun dapat jugak email yang sama last week.. phuiiii

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah