Thursday, April 3, 2014

NuSentral, Nu Experiences..

Kawan2 duk citer sana sini yang diorang dah pi mall baru ni...aku x nak ketinggalan so pergi la semalam sorang2 menapak ikut laluan LG1, arah ke KL Sentral...saja nak cuci2 mata nak tgok kehebatan macam yang diperkatakan....ingatkan dah banyak kedai bukak...belum banyak lagi...grand opening pun x lagi....ooooo...indah khabar je tau.....penat aku google tgok apa yang ada..x per la uolls...mana yang ada jer la eh...kita terjah je...walau x banyak kedai bukak tp orang tetap meramai...konon nak beli pretzels kat Auntie Anne's tu tp panjang plak q nyer....ah...jalan2 dulu la...

nampak Loccitane?
boleh tahan la besar...
Victoria Secret coming soon
Adidas dah open dah...
butik pakaian muslimah..kot?
ni aku suka...sebab aku suka cari lipstick..hehehe...

Walau aku x berapa suka mekap...tp ada yang aku idamkan kat Sephora tu...tunggu la aku explore lagi..semalam x withdraw so jeling2 belek2 jer la dulu eh...2-3 hari ni aku boring skit bila boss xde...so balik pun ontime...balik awal2 pun x tau nak buat apa kat umah...bilik aku dah kemas, baju dah basuh, bilik air dah basuh...nak tgok tv x lalu...masak?xde apa dalam peti ais nak masak...kenapa x beli...bukan x nak beli...aku tgh diet nasi setiap weekdays...weekend baru makan nasi...malam aku makan roti sekeping then buah royal epal sebiji...itupun dah kenyang...boring kan hidup aku di perantauan...hahahahahaha....orang balik keja leh pi jalan2 pi yam cha, chill ngan kawan2...ok aku xde kawan...zaman aku lepak2 dah lama berlalu kot....dating? hurm...susah nak cakap bila dapat bopren workholic...sesekali boleh la dating...haiiiiii...mengeluh lagi....bila nak weekend ni...aku lebih terhibur cuti weekend dari melalui weekdays....korang?

11 comments:

  1. amboi kak..berjalan sakan kan! hahaha...byk kedai belum bukak ek?

    ReplyDelete
  2. tempat baru ni beb... nanti mesti meriah tak lame lagi...mcm2 gak ade tu kan...yg penting time lunch ade laa tempat merewang jalan2 ekekekeke...lieya ni takat alamanda jek laa ari2....busan sudah...tapi nak buat camne yg tu laa paling senang nak gi sbb dekat...jalan kaki aje dari opis....

    ReplyDelete
  3. Of cos la weekends yg terbaik. Rasanya semua org pun. SA mmg pekerja cemerlang, sbb bila bos takde boleh rasa boring. Kami ni kat ofis, kalo bos takde, beraya sakan le. Hehe.

    Besar juga ye nu sentral ni. Nampak dr luar cam kecik je. Saya tiap2 hari lalu tepi tu masa dlm pembinaan, rasa seram sejuk je takut roboh. Sebab penah roboh skali dulu kan? Nak pegi tapi kena tunggu dah byk kedai buka la. Sbb taknak bagi bad impression kat nu sentral tu.

    ReplyDelete
  4. kalau semua kedai dah bukak, sure ramai orang kat sini ..

    ReplyDelete
  5. jenjalan tapi kedai belum byk bukak..hihii.esok2 bila dah semua kedai buka, grenti penuh tempat tu,kan..

    ReplyDelete
  6. sama la..tak sabar nak tggu weekend!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum SA, alaaa diet ek? sheila dah beberapa malam tak selera makan nasi. hmm.. kita pun tak keluar mana weekdays ... harapkan weekend je masa berlibur. hehehe singgah menabung libresse sini~~~

    ReplyDelete
  8. saya suka hari2 disetiap minggu, sama macam along jugak...weekend tu adalah lebih extra sukanya :)

    ReplyDelete
  9. Tunggu bodigad akak tak de annti boleh berjimpa ke sana. Nampak cam syokkk ja...

    ReplyDelete
  10. Yea la....baru soft launching je minggu lepas...lebih kurang macam Times Square masa awal buka dulu....dah tengok ada 2,3 tempat makan best kan sini....then kalau tak silap siapa nak naik monorail boleh pegi through NuSentral nie....

    ReplyDelete
  11. Jeling aje? Tak masuk dalam kedai ke? Ke tak cerita kat sini dah ada yang kena rembat ...hehehe... Kalau SA kata tak happening sangat Nusentral ni, kenalah tunggu sampai semua kedai buka barulah boleh pergi. Kalau tidak rugi pulak bayar parking balik tangan kosong nanti :)

    Hari bekerja mana ada indahnya SA. Rutin memanjang. Saya pun samalah rutin zaman hiphop dulu dah lama berlalu :) Sekarang ni rutin menjerit di rumah aje yang lebih. Hujung minggu memanglah dinanti sebab dapat berkumpul seluruh isi rumah. Enjoy!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah