Friday, April 4, 2014

MIDA Flea Market

Agaknya la tempat jual2 ni namanya MIDA Fela Market...ku toleh kiri..ku toleh kanan x de plak kain rentang ke hape nak ku terjemahkan nama kawasan jualan ni....inipun terjebak menemankan kawan aku si Intan...xde la aku beli belah macam hape..just belikan Dania scarf rambut ngan kekacang kerepek je...memang setiap Jumaat ada je flea market kat MIDA ni...sapa keja area ni memang tau la kan.....

pelbagai jenis baju dan tudung...kain pun ada...
Tupperware dan roti2...
buah2an...
pergi ngan dia ni la...si Intan...

v


v


v



v


v

memandangkan x bawak bekal minggu ni sebab xde bahan nak bawak dan air takde...
makanya beli tapau je kat kedai biasa tapau...kali ni order bihun goreng plak...telur mata x lupa....


mula ingat x sedap..sekali sedap plak...habis licin aku makan...hehehehe....nak kata lapar sangat namungkin he...sebab pagi dah makan kuih....agaknya sebab sedap kot....laju je la makan...
korang makan apa lunch tadi?

13 comments:

  1. owhh u kat MIDA..ada kenal tak nama adam?? ehh macam sorang je ADAM kat situ kan..akekekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. x lah Bitt, i kerja kat Malakoff..kat MIDA ni kan selalu ada jual2..xde la tiap kali pi...sesekali je...

      Delete
  2. seonoklah kalau dpt cuci2 mata tiap jumaat SA.. BTW mee hoon mmg nmpk sedap. kalau KA pun abis sebungkus ni !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan jer KA kawan ajak...xde la pi selalu.....bihun tu mmg sgt2 sedap...

      Delete
  3. ala SA keje malakoff ke? kita jiran lahh aju kat plza sentral, muahahahhaha, kita shopping tmpt yg sama hahahah

    ReplyDelete
  4. lunch with nasi beriyani kak long...

    ReplyDelete
  5. Boleh plak terjemahkan sendiri nama tempat market ni.hehe..

    sy tgok tupperware tu je macam agak rambang mata..:)

    ReplyDelete
  6. Tunaikan hasrat makan subway kak. Kat ofis saya ada waktu tertentu je flea market ni kak

    ReplyDelete
  7. buah-buahan tu nampak sedap sgt hehe

    ReplyDelete
  8. MIDA bukan bangunan yang kat KL Sentral tu ke???selalu gak nampak dari dalam tren every firday bila kuar tgh hari..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Kalo sy pergi kompom beli blouse

    ReplyDelete
  10. bukan tiap2 minggu la ada ni SA. mcm 2 minggu sekali atau minggu selepas gaji atau pun ikut suka je. heheh... saya suka beli buah-buahan potong tu. wp mahal tpi seronok la pilih buah setambun. konon2 makanan kesihatan, tapi letak asam . terus jadik tak sihat.

    ReplyDelete
  11. Oh, lambat baca makanya dah lupa makan apa pada hari yang ditanya ni :)

    Saya suka flea market macam ni. Puas jeling-jeling, pegang-pegang, belek-belek. Kalau tak kuat iman, kadang-kadang terbeli gak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah