Monday, April 21, 2014

Bermonopod Anak Beranak..

Sorry korang eh...aku busy giler plak ari ni...x sempat nak buat auto publish entry...nak buat je bos panggil...asal baru nak karang je bos aku dah panggil..acaner...benda nak citer banyak giler ni...meh la aku citer skit weekend aku yang masih x best ni...sabtu xde buat apa2 pun...eh..sabtu balik kampung la...balik Kuala Pilah sebab abah nak pi urut satu badan...aku plak pi amik order Pemanggang Ajaib untuk sepupu2 aku yang dah order..alhamdulillah rezeki bulan ni lebih skit bab business, x buat serius pun tapi ada yang beli...so far pemanggang ajaib aku dah jual lebih dari 10 unit dah...balik kampung xde yang special...cuma rumput2 dah mula menghijau compared awal bulan 3 hari tu...masa musim panas..sekarang ni kan dah start hujan balik...semua pokok dah menghijau...cuma aku xde mood nak amik gambar jer...

Semalam aku pi merewardkan diri sendiri, pi rebonding rambut,pi treatment sekali...amik ko..rambut aku rosak rupanya...suku bahagian rambut aku dah bercabang2 dan aku boleh x sedar...buat treatment sekali rebonding RM350, lap dahi aku kuar duit..tp x terasa sangat sebab aku memang dah siap2 duit nak buat rambut..memang dah dari last month simpan sikit2 nak buat rambut ni....

sebelum pi mana2 selfie dalam keta guna monopod
free style..
one more pose...
dengan si kembar plak kat umah diorang...itu la rambut baru...belum boleh basuh lg...2 hari baru boleh...ish..rimas hoke..

diorang macam pelik mama pegang monopod...hahaha...


with my baby ever...yang tgh sibuk tolong makyang buat kuih...mama malas bab2 kuih ni...


Selama beli monopod ni..baru semalam la guna amik gambar lebih2 skit...hahahah...tersimpan je dalam handbag aku x kuar2...ater dah nak amik gambar kat mana plak..kawan2 opis plak x suka sangat bergambar...so mcm x guna plak...ah x kisah la...esok2 ada la gunanya tu h nanti...

19 comments:

  1. a'ah..monopod dah jd trend mst nak ada dlm koleksi..huhuhu..cantik rambut..

    ReplyDelete
  2. ooo kembar!
    ingatkan dok depan cermin tadi, hehe

    ReplyDelete
  3. rebonding ni lain salon lain pantangnya yer... salon kat umah sy ni 1 hari je x blh basuh rambut.. ada salon sampai 3 hari tak boleh basuh rambut. kekekekeke.. lama dah x memrebondingkan rambut. Tak berapa nak rajin nak tunggu 3 4 jam sejak ada anak. sebenarnya tak confident nak tinggalkan anak tu lebih dari sejam. hahahahaha

    ReplyDelete
  4. tu yg akk malas nak beli...takut eksaited beli je tapi tak pakai...akk bukannya suka selfie

    ReplyDelete
  5. bergambar dgn backgroud rumput menghijau la cantik SA, kampung plk tu...

    ReplyDelete
  6. semakin comellah si kembar tu

    ReplyDelete
  7. SA..makin cantik dalam gambar2 tu...:)

    ReplyDelete
  8. RM350 sekali rebonding! gulp!
    tapi takpa...puas hati :)

    ReplyDelete
  9. wah dah rasmi dah monopod tu akhirnya...

    ReplyDelete
  10. den kena google monopod tu....apa ke menda tah nya....ahakz....den kan buta it....

    ReplyDelete
  11. Wow cun la rambut baru akak..sakan bermonopod lg la pas nie.. =D

    ReplyDelete
  12. Mahalnya rebonding? Tapi nak cantik punya pasal tak kisahlah ye hihi...

    ReplyDelete
  13. dh beli kena guna la kak.jgn simpan je :D

    cntik rmbut baru

    ReplyDelete
  14. sakan SA berselfie guna monopod.

    ReplyDelete
  15. demam monopod melanda.. hehehe
    comel jg ambik gambar pakai monopod kannn ;)

    ReplyDelete
  16. Xbeli pun monopod sebab takut x terguna...hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah