Monday, April 28, 2014

Baby Dhia In Da House

Assalamualaikum. ..
Morning u olls...just to inform after this aku akan hidangkan korang dengan entry auto publish sebab aku dh ada task baru dlm kerja..new structure dh keluar dan aku akan sibuk after this...workstation pun akan bertukar dimana maybe aku kena join satu group berkumpul di Division baru...x best sungguh rasanya tp x pe la asalkan aku boleh adapt dengan diorang dah la kan....

Jumaat lepas aku cuti...macam yang aku dah war2kan dalam FB..pergi melawat baby Mardhiah Khairinna yg baru berusia 7 hari...tp dah mcm budak umur 3 bulan...lahir pun 3.1kg...alhamdulillah...dapat jugak baby girl...ingat sebelah Muar ni lebih cenderung pada lelaki...


Baby Dhia...mama datang ni..asyik tido je...


Nyenyak betul dia


Semangat betul

Alaaa hidung x sama la....


Sayang anak mama...dah ramai dh anak mama dah...seronok dikelilingi ank2 buah yg ramai...anak buah pun anak sendiri jugak kan....hihihi...masak la duit raya tahun ni bertambah...semua ni rezeki kan ...x sabar nak puasa..x sabar nak raya....mesti meriah rumah aku tahun ni..tahun ni beraya kat umah Seremban...x beraya kat kampung pun...
Bukan la x balik kg ...balik cuma raya tahun ni semua nak berkumpul kat rumah baru..
Lagipun x pernah lagi beraya kat rumah baru ni....harap2 tahun ni memang meriah raya kami..


10 comments:

  1. Dpt cecah hidung kat pipi baby memang best.
    Kalau boleh tangan, perut, kaki semua nak cium kan:)

    ReplyDelete
  2. seronokkan ramai anak ni... terhibur je tengok....

    ReplyDelete
  3. Comelnya.... Semoga membesar dgn sihat.. Aminn

    ReplyDelete
  4. peaceful betul tgk dia tidur and comel sgt!

    ReplyDelete
  5. kalau semua balik mmg meriah. masa anak2 masih kecik ni seronok sgt. family saya bila anak2 buah dah besar2 dah tak meriah sgt. sbb semua buat hal masing2 je.

    ReplyDelete
  6. amoiii samangatnya baby dhia.. gebussss mcm kak dania hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah