Thursday, April 10, 2014

Farewell for Nik Nuruhafiz

Sorang lagi bakal meninggalkan department ni...lepas sorang sorang....but what to do...their future kan..grab the best opportunities...ada peluang lagi bagus...sebat je....sedih memang sedih sebab kami dah close friends..sharing semua suka duka kan...tp x per la...keep in touch..pindah pun bukan jauh...sepelaung je...poyo je lebih aku ni....so makan kat mana ni...kitorang pi makan kat Velodrom Cheras...pekena ayam kampung....sodap.....

 while waiting our food, borak dan borak...
 semua lelaki...aku sorang je lady's chairwoman...
 my soursop juice, pure fruit yang di buat juice....banyak kali makan kat sini sebenarnya....
 ayam kampung
 lala masak lemak cili api
 gulai kawah
 my fav ever...budu...
 apa tu nggu lagi....makan time la....
 makan sambil borak2 sambil gelak adalah heaven...
 yang diraikan Hafiz...
 settle sekejap je...
hafiz bagi ucapan...hahaha...sorang2 kena bagi ucapan...

For me simple jer...

Thanks so much, best of luck and keep in touch....boleh jer jumpa lepak2 minum after work...office baru dia pun x jauh mana..sebelah building je...petang2 leh lepak Teh Tarik Place pekena roti canai...kan hafiz kan?

6 comments:

  1. ala dik..makan biasa je....esok kita makan sama eh...

    ReplyDelete
  2. mmg terliur tgk.. yg best semua makan pakai tgn.. tu yg paling heaven..
    nikmat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa...kami memang suka makan ala2 macam ni dari makan kat restaurant besar....jimat pun jimat...

      Delete
  3. erkk... you makan budu??? amazing... i mean didn't know that ehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup wafa, i makan budu, tempoyak, belacan dan cencaluk...heaven and all time fav tuh....

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah