Friday, April 25, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012

Korang jangan bosan eh....ni dah nak sampai bab2 akhir dah pasal Guangzhou ni....ni hari ke 4 kan...hari ke 5 nanti xde apa2 just citer pasal nak balik Malaysia je....tunggu eh..aku janji aku habiskan citer Guangzhou ni cepat2....memandangkan xde citer fresh lain aku nak kongsi...

Then kitorang pi Masjid apa ntah nama dia tp senibinanya memang sangat2 menarik perhatian aku....cantik je amik gambar kawan2..tp bila gambar aku diorang amik x cantik...kenapa la masa tu xde monopod eh....

 depan perkarangan masjid
 x tau kenapa suka amik gambo peluk tubuh mcm tu...
 ini orang pakistan..dia meniaga depan masjid ni...macam2 ada....mostly kekacang la..
 kat bus stop pun sempat kan amik gambar...
 ada pun nama masjid..tp tu la..x reti nak translate
 gambar yang ni aku suka
 seberang jalan ada orang jual kebab...
 x tau apa motif mamat ni duk tengah jalan
 alahai...gelapnya gambar...
suka gambar ni tapi blur...

Lepas dah semua naik bas kan...kitorang di bawak ke leather mall masa mula2 singgah hari pertama tu...
kat situ la aku habihkan duit mana yang ada..pas tu teman kawan2 cari macam2 benda....ada yang duit x cukup2..ada yang nak pinjam duit...macam2 perangai...hahahaha...aku plak xde la habih duit pun...ada banyak la baki kan...itupun sib baik berhemah....kalau x memang la masak dah balik Malaysia nak tunggu gaji lambat lagi walau seminggu je pun masa tu nak gaji...

4 comments:

  1. tak pernah sampai lagi ke sana....shopping sana murahkan,

    ReplyDelete
  2. hah kalau perabih duit mmg sekejap je.. nak tggu gaji wpun seminggu rasa lama giler.. haha

    ReplyDelete
  3. best nya sis SA jalan2.. waaaahhh.. Zara suka tgk pict2 ni =D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah