Wednesday, April 16, 2014

WW : Korang Yang Mana?


Aku anak sulung...
tapi banyak benda yang kat atas tu xde kaitan ngan aku...hahahahah....x de la nak percaya bulat2 kan...
tp yang no 5, 6, 7, 9, 10 dan no 11 tu adalah persamaan..yang lain2 tu xde..x kena langsung...





26 comments:

  1. Zara ank no.3.. hehe.. mmg ada yg btol dlm list tuu.. hahaha

    ReplyDelete
  2. keh keh keh,, kita no 2 alamak,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa....no 2 xde dalam senarai...ni khas untuk anak no 1/3/4/6 je..hehehehe

      Delete
  3. eh2 mcm ada yang kena sama je....haha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kadang2 kita semua x sangka kan ada yang sama tp x leh percaya bulat2

      Delete
  5. kalo dgn abah anak no.2, kalo dgn ibu anak no.3..aaaa acanne niii??

    ReplyDelete
  6. nombor 1 sampai la 13...semua sally :')

    ReplyDelete
  7. mia anak sulung juga.. tapi takde la macam tu sekali....

    pssttt datang dari segmen mak dara...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ker...memang x sama pun macam tu kan...

      Delete
  8. wah! dkna bukan anak no 1/3/4/6..hehehee

    ReplyDelete
  9. eh kebanyakan sama ngn farah jugak la akak..farah pn anak sulung..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...sama x pa farah jangan percaya 100% sudah la..

      Delete
  10. iols anak no. 2 hehe
    sllu no. 2 ni sifatnya api betul ke

    ReplyDelete
  11. Tidak termasuk dalam senarai nampaknya. Selamat!

    ReplyDelete
  12. anak nombor 4.. macam ada kena sikit2 ...

    ReplyDelete
  13. ada la sikit-sikit kot kak kena dengan saya

    ReplyDelete
  14. i anak no. 3.. mostly likely semua mcm betul unless 8, 9, 13

    ReplyDelete
  15. anak sulung jugak.
    ada yg sama skit la..

    ReplyDelete
  16. saya yg ke lapan. Takde dlm list.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah