Saturday, April 5, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012

Pasar malam sebelah hotel....selamba jer aku panggil pasar malam...ok la kasik komersil skit la....Night Market...mauahhahaha....sama jerk kan...kami pi explore tgok apa yang menarik...huiii...sepanjang jalan memang meriah....meriah ngan music, meriah ngan orang...meriah ngan sales....aku terjebak kat sini beli baju 2-3 helai..ye la korang....aku datang sini xde pun bawak banyak baju...2 helai jeans ngan 2 helai t-shirt, aje giler aku x beli baju...esok nak pakai apa...hahaha...yang part2 dalam tu toksah la citer..of course itu aku beli banyak....

 ramai kan...
 shopping sakan diorang
 pose kejap la kat sini...tgok ramai yang posing....
aku ditengah2 lautan manusia...

percaya x aku repeat kat sini sampai malam terakhir...temankan kawan2 shopping...sampai diri sendiri terjebak shopping...baju2 budak banyak la kat sini....pas tu ada gak baju2 berjenama...jenama ke? ye la kot sebab mahal...kena pandai la carik...eh....sampai yang budak2 lelaki ni pun ngekor aku tau beli baju tau...sibukkkk je...nak dapat murah la tu...hehehe...nama pergi satu kumpulan...sama2 la bargain kan...hehehe....

balik hotel x de fikir menda dah...tido...simpan tenaga esok nak jalan lagi....

next entry day 3 ok....

2 comments:

  1. Bestnya.. ai is jeles.. nak kena start isi tabung guangzhou la camni.. =)

    ReplyDelete
  2. shopping kat guangzhou memang syok kan kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah