Tuesday, April 8, 2014

While Waiting For Our Food ...

Sambungan special treats for Dania semalam....memang betul2 special untuk dia...lama x makan besar...terus bawak pi TGI Fridays..sesekali mama dapat bonus boleh la makan besar kan Dania...tiap2 bulan bengkok mama kakak oii....boleh dia tanya nanti bila lagi mama dapat bonus...amboiii.....tunggu tahun depan la sayang....kakak belajar rajin2...tunjuk kat mama good result...boleh jer mama belanja apa pun kakak nak makan....( dalam hati sib baik anak aku sorang..hahahaha)

 pose dulu ngan Acu...


 ni candid sebenarnya
 bukti makan kat TGI Fridays...
 ice lemon tea refill free...heheheh
 Nacho's sebagai starter..
 mula2 dia pelik...amenda ni mama...makan je la kakak....
 terserlah wajah happy dia...

sedap x?...sedap la mama...kita bungkus utk Uwan boleh? ini la cucu...apa2 untuk uwan sure x lupa..tp bungkus Karipap gergasi MV je untuk Uwan...sebab dah tau uwan dia memang x makan benda2 pelik ni....ini aje ke yang aku order? eh.....x la korang...aku banyak amik gambar...x sah kalau satu trip ada banyak entry....kang aku himpun semua gambar jadi satu citer korang x puas baca plak kan....next baru entry last....hehehehe....

5 comments:

  1. amboi kak! pancing baca next entry tau! hahaha....

    lamanya tak g makan sini...haihhh~ nak g bodek bos la :D

    ReplyDelete
  2. Cucu kesayangan Uwan la ni, setiap masa ingat kat Uwan :D

    ReplyDelete
  3. ingat jg kat uwan ye dania.. manja uwan ye.. ;-)

    ReplyDelete
  4. Sementara menunggu makanan terhidang, banyak jugalah boleh buat. Bagus cucu Uwan, sentiasa aje ingat kat Uwan walaupun sedang enak dibelanja besar oleh mamanya!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah