Wednesday, April 16, 2014

Release Stress Jap Jom.....

Jom kita main satu permainan PASTI akan bergelak sebentar atau senyum sejenak. release tension~

i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:

1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

sambungkan bg jadi 1 ayat..

KONGSI-KONGSI LA... JAWAPAN ANDA~

(JAWAPAN JUJUR BARU BEST)
..... aku????

Jawapan aku > Aku terkentut depan gangster sebab aku suka single....

Hahahahahahahahahhahahaha....gelak besar aku....korang????cepat komen..jangan ngelat eh....

** sumber Facebook **

24 comments:

  1. aku jerit dekat cristiano ronaldo sebab aku baru putus cinta...bha ha ha.... tapi tak putus cinta ek? wakakakakaka....

    ReplyDelete
  2. aku cinta Garfield sbb bomoh suruh...hahaha..lawak la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahhaa...apesal bomoh masuk dalam ini cerita...

      Delete
  3. Aku cinta Garfield sebab bomoh suruh..hahaha..lawak la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawak punya pasal sampai 2 kali eh dik

      Delete
  4. kejam betuil statement saya harini..

    aku gigit cristiano ronlado sebab aku tak tahan?
    HAHAHAHAHHAHA...
    GELI BETUIL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha....aduhai...meleleh air mata akak shark baca statement ko ni...

      Delete
  5. Aku pergi dating dengan semut sebab aku gila.....

    apa dh xde keja aku nih nk g dating ngn semut...pastu gila lak tuh.....adoiiii.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa...apa kena mengena semut dalam ini cerita adda syuhada..hehehehe

      Delete
  6. aku muntah depan musuh dalam selimut aku sebab aku baru putus cinta..haha

    ReplyDelete
  7. Aku gigit genster sebab mak aku suruh...ahakkk. .hahaha

    ReplyDelete
  8. bila dah dapat jawapan tu tersengih sengih sensorang

    ReplyDelete
  9. "Aku peluk makcik kantin sebab aku hebat...hahahahaha..."

    fyi: makcik kantin tu MILF kan kak???hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. AKU MUNTAH DEPAN JIRAN AKU SEBAB MAK AKU SURUH
    uiksss giler betul.. mau kena lempang dgn jiran kalau buat perangai mcm tu.. hahahaha

    ReplyDelete
  11. aku peluk garfield sbb aku giler
    kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  12. Aku gigit gengster sebab bomoh suruh...akakakaaa...bomoh mana pulak ni SA...

    ReplyDelete
  13. 'Aku terkentut depan orang gila sebab mak aku suruh!'

    Tak pasai-pasai omak den jadi mangsa joke nih :)

    ReplyDelete
  14. aku gigit handphone aku sebab aku tak tahan :)

    ReplyDelete
  15. aku terhantuk musuh dalam selimut aku sebab aku suka single. Takde kaitan. heheheh.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah