Saturday, April 19, 2014

Handbag Sophie Open For Order...

Okey...selamat Hari Sabtu u olls...weekend jer aku pun bukak la order untuk handbag ni...mana yang berminat nak beli..nak hadiahkan bagi mak mertua ke..nak guna sendir ke semua boleh...lagipun nak raya dah kan...meh2 order meh....

Kepada peminat orange...boleh order yang ni...

Handbag >   WM > RM115
                        EM > RM126.50

Wallet  > WM 90
                EM 99

Yang ni pun cantik  Harga kat gambar tu eh


Ni pun sama cantik...

ni yang aku berkenan sangat...

Untuk kos penghantaran bagi Semenanjung bergantung pada berat barang ye...tp untuk follower aku yang berada di sekitar Kuala Lumpur nak self pick up pun boleh but mestila kat KL Sentral eh...

sebarang pertanyaan boleh je email kat aku 

suriaamanda@yahoo.com
Amandasuria1978 @gmail.com

Sapa ada no hp aku boleh whatsaap eh...leh gossip2 jugak kat situ..eh...sempat plak kan...

sapa nak beli online dan aku poskan kena ikut arahan bawah ni eh...

1. View katalog and select item
2. Confirmation on availability product and price including postage
3. Bank in to dealer accounts
4. Post via Pos Laju

Kindly allow 3 days for order + delivery process



4 comments:

  1. Cantik2 beg Sophie ni kn SA..ada satu bag tu kaler Merah..cantik..suka sgt..^-^

    ReplyDelete
  2. Wahhhh...yg no 4 tu akak sukaaaa...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah