Monday, April 14, 2014

Cenderahati Umi Qi & Doa Buat MH370..

Sebaik sampai je kat umah Jumaat lepas...Dania berlari2 bagi sampul kat aku...dah agak dah apa isi kat dalam...special thanks to Umi Qi diatas souvenir yang di beri...really appreciated..yang x sabar nak bukak hadiah tu dah tentu2 Dania...dia yang trlebih excited...mama redha jer bila si anak nak dua2 hadiah tu...ambil la kakak...tp make sure jangan hilang sebab itu pemberian auntie kawan mama..

 note book dan key chain Bukit Merah Laketown...


MH370...masih tiada perkhabaran even semakin meluas liputan pencarian...semoga ada perkhabaran..
disamping tu kat Jusco pun ada diletakkan papan2 kenyataan untuk pengunjung memberi ucapan takziah dan kata2 semangat ...
 cari notes aku kalau ada...eh....ada ke?hahahhaa

Semoga allah permudahkan...walau bermacam2 spekulasi yang diorang sebarkan...walau bermacam2 tohmahan yang diterima...semua ini ketentuan...kita yang tinggalkan seharusnya mendoakan...andai mereka pergi...kita redha...andai mereka diduga dan bakal kembali...mari la kita sama2 mendoakan...hentikanlah segala spekulasi...hentikanlah...sekarang nasib mereka...akan datang kita x tau apa nasib kita...

Salam takziah buat semua keluarga mangsa....

***mendiamkan diri bukan bermakna aku tidak mengikuti perkembangan, hanya mampu mendoakan dari kejauhan..***

9 comments:

  1. teruskan berdoa untuk MH370 walau dimana mereka berada.

    ReplyDelete
  2. semoga akan ditemui juga nanti..

    ReplyDelete
  3. #prayforMH370
    #prayformomandayah
    #prayforemrananderra
    tetiba...
    hai SA
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. I pun salah sorang pemenang
    tapi hadiah blom sampai lagi huhu

    #PrayForMH370

    ReplyDelete
  5. Berdoa & terus berdoa untuk MH370..

    ReplyDelete
  6. Tahniah dapat hadiahhh... Doa yang terbaik buat MH370.

    ReplyDelete
  7. x folow dah pasal MH370
    cuma dpt berdoa je

    ReplyDelete
  8. Tahniah dapat hadiah daripada kengkawan. Saya pun dah lama tak mengikuti berita tapi masih berharap akan ada jawapan pasti suatu hari nanti.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah