Friday, April 4, 2014

Scarft For Si Jantung Hati...

Masa kat MIDA Flea Market tadi hati tertarik plak nak beli scarft rambut  buat si jantung hati aku si Dania tu...dia memang suka la benda2 macam ni....biasalah teenagers kan...murah weh...4 ketul RM10...beli je la...anak pompuan sorang kan....nak belikan si kembar of coz lom bleh pakai lagi...x pasal2 dipatahkan plak nanti...

pink memang x lari la...mesti ada 

Cuma satu jer la...Dania ni jenis x pandai jaga barang la...x tau la kenapa...bila beli jer confirm tercabut la...patah la...x lama la usia sesuatu barang tu...ni tiap kali beli mesti nak kasi ingat ke dia betul2...jaga elok2 kakak...bukan murah mama beli...asyik patah je kang malas mama nak beli lagi...dia punya ye tu...cepat je...tp esok lusa confirm tercabut sana sini...paling sadis patah...hurm...sabo je la mak ko nak .....

4 comments:

  1. murahnya..polkadot plak tu..comel betul..sy pun berkenan gak ni SA.hehe

    ReplyDelete
  2. tunggu besar sikit lagi pandailah dia jaga barang kak long...

    ReplyDelete
  3. utk mamanya takde beli ke cekak rambut tu. hehe. pinjam2 je la dania punye ye tak.

    ReplyDelete
  4. So, sampai hari ni selamat lagi ke scarf si Dania ni SA? Ke dah minta beli yang baru lagi?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah