Monday, April 14, 2014

No News On Weekend...


Assalammualaikum..
Hi auntie...hi uncle...hi semua kawan2 mama kita...sihat tak?hari ni Qhaira dah genap berumur sebulan dah...comel x Qhaira...dulu lahir kecik jer...sekarang Qhaira dah 3kg tau...ini semua berkat Mommy Qhaira makan ESP Shaklee....Qhaira banyak sangat dapat susu Mommy...

Ye u olls....Qhaira makin membesar...makin bijak...eh apa citer weekend iolls eh...alahai xde yang menarik la...x pi memana pun..if keluar pun dekat2 je...ada la semalam jenjalan kejap...kejap je la...tp xde yang menarik pun untuk di kongsi bersama..ada sekeping dua gambar yang boleh dijadikan modal untuk berblog...korang nyer weekend mesti best kan...

samapi kat sini dulu eh...kejap2 lagi kang aku sambung..ada beberapa document nak kena print..ada order Sophie Paris nak kena submit kat centre..hehehe..alhamdulillah..bila aku up citer pasal Sophie Paris..ada 2-3 orang place order...nanti aku up gambar2 handbag untuk tontonan korang eh...


12 comments:

  1. petang kang iolss hantar order mama ek? ekekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dik...tp ckp kat mama Jumaat akak amik

      Delete
  2. Hai Qhaira...comelll yer kamu...wah dah sebulan ye...cpt yer masa berlalu...nama sedap lah Qhaira...nanti adik Qi kalo gegirl leh buh nama sama x hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje Umi Qi, nama tu xde hakcipta terpelihara...opppssssss

      Delete
  3. hai Qhaira..ni tok uncle datang :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. bukan pandai senyum jer tau....pandai x nak kena bedung, x nak selimut...x nak semuanya la....kalau boleh nak berlenggeng je...

      Delete
  5. Assalamualaikum Qhaira, comelnya awak. umi sheila nak kiss sikit boleh? hehehe mata sepet dia tu, adoii geramnya. tak sabar SA, nak ada baby sendiri. Allahurabbi. singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
  6. Alahai.. Comel sgt...pndai snyum dpn kamera dh...

    ReplyDelete
  7. Alahai...rasa cam baru je Qhaira keluar dari perut mak dia tup2 dah bolat matanya.

    ReplyDelete
  8. alololo comelnya qhaira
    dah besar dia ek..dulu tgk kecik je
    dia bf ke SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah