Tuesday, April 8, 2014

Lunch at TGI Fridays...Special For Dania

Okey....kita ke entry main course plak...ni la main course kami makan...yang kelakar Dania terkejut beruk bila pinggan dia besar gedabak..hahaha....kelakar tgok muka dia ..nak2 plak Acu mengusik...siap request nanti nak bawak Atuk ngan Uwan makan macam ni....boleh sayang..doakan rezeki mama murah...boss mama sayang mama..boleh bagi bonus banyak2 lagi...tp kakak kena janji la kakak kena buktikan kat mama kakak kena beljar sungguh2...ok? 

 Lamb Grilled
 black pepper sauce 
 masa ni dia ckp wow...juicy la mama...itu Acu punya...sama menu ngan mama
 haaaa...chicken grilled with shrimp and special sauce....
 jelas muka happy ngan senyuman x lekang di bibir...  
 ralit masing2 makan...leka...
 Acu makan x habih...cer tgok pinggan besar Dania tu...hampir2 licin...bagusssss....boleh bawak pi makan buffet kat hotel plak...
 total damage RM173.30
Dah kenyang? jom kita pulang...

Kami x balik terus...masih kat Gardens and Mid Valley....pusing2...cari hadiah untuk baby Qhaira...cari barang lain skit...puas hati dapat bawak Dania jalan2...puaskan hati dia...bukan senang nak jalan2 macam ni....nanti nak plan pi bercuti berdua ngan dia plak...dia ni suka duk hotel ngan mandi kolam...tgok la..mama sekarang bz mengalahkan menteri...ada amsa nanti kita pi bercuti eh...tamat jugak entry weekend aku...harap korang x boring baca...nanti aku up entry lain plak...huii banyak betul tertangguh...hadiah buat top komentator pun x pos lagi...beli pun x lagi tau....sabar eh pemenang....jangan risau aku hantar kat korang nanti....

19 comments:

  1. Makan sedap..mahal pun puashatikan.. :)

    ReplyDelete
  2. TGI rasanya tak ada status halal. Tak ada dalam senarai halal JAKIM pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yer ker..masa SA mkn kat sini since bertahun2 lepas ok je..sama gak mcm chilli's and the ship..boleh bg pencerahan x?if yes so lets boikot x yh pi dh after this...ramai je org2 kita mkn kat sini...every day...

      Delete
  3. Banyak kali dah teringin makan kat sini. Tapi belum sempat2 lagi. Nak makan la nnti. Sangat besar portion dia ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balik malaysia nanti kita dating eh dik...bila nak balik?

      Delete
  4. besar nya pinggan tu SA..mmg puas hati lah makan kalo cam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha tu la....tp bagus bawak dua2 tu coz almost finish the meal...x rugi...

      Delete
  5. sedapnya. lama tak makan. kat melaka takde tsk tsk tsk

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh turun KL meh banje akak sekali...hehehehe

      Delete
  6. Ramai cakap sedap kat TGI ni..
    Menu2 dia memang nampak menarik

    ReplyDelete
  7. Perghhh sedap tue akak.. terliur tgk dah nie hahhh.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom dating kita makan yang sama ...nak x?

      Delete
  8. lamanya x makan kat TGI Friday

    ReplyDelete
  9. yg penting anak dara happy..
    klu makan kt TGI ni mmg selalu nya susah nak habis.. portion dia sgt besar..
    kena plak lah kan dgn harganya

    ReplyDelete
  10. uikss dania kenapa terkejut plak tgk pinggan besar? kata dah biasa mkn kat TGI hehe
    bestnya ada plan nak pegi bercuti berdua.. mst feel mcm bercuti dgn kawan2 kannn..
    psstt : mailing add I dah x guna lg tau.. its changed to other address.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah