Friday, April 25, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012

Mercu Tanda Guangzhou

Aku dah lupa nama tempat ni...puas recall memang sumpah x ingat...tp mana2 trip memang pergi sini travel ageant bawak...masa ni cuaca panas giler...tp sampai2 jer tgok mak oiii....baper ekar tempat ni...semua bangunan moden jer...siap ada Guangzhou Tower....

 besau2 bangunan eh...
 mmg sangat2 canggih
 tu la dia Guangzhou Tower

Berlari aku kat diorang ni...dah macam bangla plak bergambar kat kawasan bunga2


 amik gambar dalam cuaca yang panas memang agak2 mencabar

 aku pun x tau kenapa aku pose macam ni

 hey..aku dah sampai sini...

 x senereh betul pose macam tu..mcm x ready jer

aku x tau nama batu ni...batu bersurat kot....

Lama gak kami ronda2 area ni...ada banyak lagi gambar...

macam biasa la bersambung next entry eh......


pstt...aku cuti tau...masa korang baca entry ni aku dah balik Seremban..hahhaahaha...malam kang nak gerak ke Muar...yippeeeeee...nak tgok baby Dhia....

5 comments:

  1. cantik2 bangunan kat sana.. lagi2 dgn cuaca cantik. ambik gambar pun mmg mcm dalam iklan..

    ReplyDelete
  2. xsangka guangzhou byk bangunan2 yg moden dan tinggi
    ooo balik kpg ke..bestnya
    ha dah balik kpg tu sure lah mkn sedap2..igtlah iols di sini hehe

    ReplyDelete
  3. bila nak pergi Guang Zhou lagi kak long?

    ReplyDelete
  4. teringat g sana musim sejuk.. best.. teringin nak pergi lagilah..

    ReplyDelete
  5. cantik la tempat depa kan kak.. bila la dapat nk p sana.. =D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah