Friday, April 11, 2014

Lunch with Puan Bubbly @ Amcorp Mall

Arghhhhhh...panassssss...awat panas sangat ni....hehehe....bukan apa u olls cuaca panas terik kat luar tu tadi...hari ni ada urusan sikit kat area Amcorp Mall, sambil2 tu whatsaap adik kesayangan aku tuh si Puan Bubbly  tanya dia free x..kebetulan dia kerja area tuh kan...terus selamba pi terjah dia...lucky dia free..lucky pink panther x bising eh dik...hahahaha....selamba jer curi PA dia..

Pertemuan yang x diduga ni memang menemukan kami untuk ke 2 kalinya selepas SBB2014..x cukup korumn bila adik bongsu xde...Farah bawak iolls pi makan kat Restaurant Seri Melaka...ok la not so bad cozy place...


Restaurant Seri Melaka, menu eh...ni kang ada lak tembak aku cakap restaurant ni x diiktiraf halal nye..sebab ada tulisan cina kan...lupa lak nak snap logo halal tu tadi...

ada macam2 pilihan...
ada ala carte..tp kami pilih simple dish yang senang diorang buat cepat...
 tuan tanah bagaikan dah berjanji ngan adiknya si Puan Bubly...sama2 kaler hijau...ko skodeng akak ke dik....
ni la adik kesayangan aku si Farah Bubblynotes...
my portion Mee Goreng Seafood
Tom Yam noodle for Farah
ice lemon tea
tom yam seafood...kurang kick
ayam pandan
total damage makan berdua..RM82.50
kat sini la kami dating tadi...

Special thanks to my adik kesayangan...next time kita makan lagi eh...best kan terjah2 orang macam tu je...sekali esok tersalah terjah terus orangnya xde..im trying my luck tadi..hehehe...kalau dapat jumpa 3 beradik lagi best lagi havoc kan...merasa la Farah iolls belanja makan tadi...pas tu kami jenjalan kejap kat Sophie Paris...kebetulan jugak ada urusan skit...itu aku citer entry lain....

12 comments:

  1. pertemuan ke 2 selepas sbb eh.. lepas nie mesti ada pertemuan ke-3,4,5 dan seterusnya... heheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti nak jumpa cheq eem plak....banyak2 kali pun x pe...

      Delete
  2. your luck.. nasib ada jodoh berjumpa dan berlunch bersama kannn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pertemuan yang x dirancang....alhamdulillah lucky sebab bubblynotes ada

      Delete
  3. Wah bestnye dating berdua ngan farah

    ReplyDelete
  4. jom mimi kita jumpa jom...bertiga berempat pun boleh...

    ReplyDelete
  5. Pernah masuk Restoran Seri Melaka di KK, tokeh sama ke eh?

    ReplyDelete
  6. jelesnye uols berdua dpt berdating...
    bila nak berdating ber3 haha

    ReplyDelete
  7. Nasib baik try, try, tengok tuah ada dapat jumpa adik kesayangan. Dah pernah terpandang restoran ni tapi tak pernahlah masuk lagi. Ingatkan 100% restoran Melayu...

    ReplyDelete
  8. oo, ini puan bubblynote. Santek.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah