Friday, April 11, 2014

Lepaking @Toast Box NuSentral

Lepas opis hour semalam aku bertiga ngan Asraf dan Hafiz pi lepak jap kat NuSentral, saje nak borak2 then amik dinner sekali...kemana pilihan kami kali ni...hehehe...pi Toast Box...first time aku masuk sini...ye la..selalau ronda atas jer kan...lokasi toast box ni kat bawah sekali berhadapan ngan Brickfields and Monorel Station..

lets check it out apa yang menarik kat sini...

rupa paras dari luar
restaurant ni berkonsepkan Self Service so ada menu stand kat luar tu..korang leh tgok dan order sendiri
suasana agak cozy, x ramai lepak sini tp ada je yang lepak area luar tu...santai skit..
teh o aku...best...
mee siam aku punya gak...but x abis x kena ngan selera aku
Asraf ngan Kopi o ais dia...
Hafiz minum Kopi o panas....

Takde la lama mana kitorang lepak...borak santai pasal kerja then kul 7.30 balik...aku plak emmang x sedap badan...balik jer masuk semua kain baju dalam machine then biar je...sib baik washing machine auto...hehehe...tido awal giler then terjaga kul 4am, bangun then pi ampai kain...pas tu sambung tido balik....hahahah....ari ni bangun terasa segar skit...dah x sabar nak abih opis hour ni...nak balik jumpa Dania, baby Qhaira dan Si kembar....i really miss them damn much.....korang semua tunggu mama balik ye......

7 comments:

  1. nampak cantik je tmpt dia..tak ramai org ye along

    ReplyDelete
  2. Bila Jumaat jer, rasa macam tak sabar nak tinggalkan KL kan. Tak sabar akak nak balik PD. Rindunya dengan anak...

    ReplyDelete
  3. macam best jer...bila nak belanja adik ni?

    ReplyDelete
  4. kkdg best bila tak ramai org...
    nak lepak sembang2 pun rasa tenang je...

    ReplyDelete
  5. look cozzy lah tmpt ni.. ala2 mcm kopitiam ke SA?
    nnt nak ajak nizam try.. dia mst tau tmpt ni kt mana..

    ReplyDelete
  6. Baiklah... jawab mereka...

    Luas gak kedai toast box ni. Saya masih lagi belum jejak kaki ke nu sentral. Ingat nak gi makan kat manhattan esok. Sbb dah beli kupon groupon.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah