Friday, April 25, 2014

Throwback Trip Guangzhou 2012

Masih kat area Gunagzhou Tower tuh...banyak giler gambar aku amik kat situ...feeling2 macam bangla padahal pokok ngn pokok bunga ada je kat Malaysia..ni semua berjangkit ngan Kak Yati la ni...dah la panas...selamba jer...

 pose kat batang pokok..sekali x tido malam baru padan muka ko...
 siyes aku rindu rambut panjang aku la...bila la rambut aku nak panjang balik ni...
 macam jakun...ngan penunjuk arah pun nak amik gambo
 haaa...ni sopan skit...
 si Farid la ni x reti amik gambo
 suka gambar ni sebab sweet jer...
 camwhore..
 boring masa ni tunggu bas..eh sama kaler la baju ngan kak yati

Kat Guangzhou ni korang jangan pelik...memang macam ni la diorang bawak lori kalau ada kayu kayan...memang x ikat de..nasib la kalau kayu tu jatuh kena orang ke or hempap keta...

 kat satu2 area tuh ramai african...memang kawasan diorang kot..
kedai2 diorang pun sempoi jer...segala macam benda di sumbat dalam kedai...

Lepas jer posing2 tadi tu kan...kami meneruskan perjalanan ke sebuah masjid...kat area ni semua kawasan orang islam..ok la kawasan ni...tenang je...tp macam2 orang pelik aku jumpa...

nanti aku citer lagi la kat next entry eh...hehehehe....sajer jer kan nak bagi banyak entry...mentang2 tgh cuti kan.....

3 comments:

  1. Assalamualaikum SA, bestnya.. ada lagi sambungan ke? best tak cina? makanan halal senang dapat kan? singgah menabung astrogempak~~~

    ReplyDelete
  2. china kan top dgn pokok bonsai..
    cantik pokok tu.. sama hijau mcm baju SA.. kekekekee

    ReplyDelete
  3. jalan2 ke tempat org ni.. mcm2 kita blaja dan mcm2 jugak kita jmpa kan ? heheeh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah