Thursday, April 3, 2014

Lunch Ayam Penyet Express...

Alhamdulillah murah rezeki orang belanja hari ni...En Mahamat colleague dulu datang bertandang jumpa kami...seronok borak ngan dia...dia based kat Sabah sekarang jarang2 dapat balik...setahun lebih kot x jumpa En Mat ni....dulu kami rajin makan kat luar especially pekena ayam kampung kat Cheras...bila jumpa balik ni riuh...seronok...so...kami makan kat Ayam Penyet Express KL Sentral je...malas nak pi jauh2 lagipun En Mat bawak motor...dah tentu2 dia ni Bikers...

ayam penyet express bersebelahan ngan The Chicken Rice Shop
Aku makan ni je...lebih kurang sama ngan yang lain...Set A ngan Ice Lemon Tea..x ingat plak harga...sebab orang belanja kan...mana nak ingat...hahaha...
haaa...kiri sekali tu En Mat...yang lain budak2 Engineer department aku...si Farid dan Azmir yang baru balik dari London..

Well so far ok la makan kat sini...cuma pack bila lunch time...ye la area sini x banyak pilihan kan...balik2 itu je...aku boleh bagi 8/10 la kat sini...cuma rasa agak sepit skit area dia x bape besar...setakat makan dua tiga orang ok la..kalau ramai2 kena datang awal kot...service diorang based on first come first serve...so korang yang kerja area sini if x tau nak makan katne...boleh la makan kat sini tp untuk lunch kena kuar awal la...sib baik aku tadi kuar 12.30 ada lagi tempat kosong...kalau x memang masak nak mencari tempat lain....

Special thanks to En Mahamat sebab belanja kami makan ....


11 comments:

  1. feveret ni..adeii terlur pulak dah ni

    ReplyDelete
  2. mcm x penyet jer ayam tu kak..
    heheh..
    ramai org sampai x sempat nk penyek tue :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kot...kalau penyet macam mana plak...

      Delete
  3. Moga murah rezeki org yg belanja tu...

    ReplyDelete
  4. akak, kt kl sentral tu macam-macam ada jual makan ya. saya ingat, cuma yang kat area bawah tu je

    ReplyDelete
  5. syoknyer kalau dapat makan ramai2 dengan officemate kan..tambah2 kalau semua jenis sekepala

    ReplyDelete
  6. X pnh try lagi ayam penyet nih..

    ReplyDelete
  7. Fuh akak sedap tuh!!!! dah lama tak makan ayam penyet.. last makan masa balik Sarawak hari tue jer..=D

    ReplyDelete
  8. biasa2 je kan ayam penyet ni. takde la wow factor dia tu. tapi boleh la telan.

    ReplyDelete
  9. Lain macam aje ayam penyetnya tu. Tak mengundang feeling apa-apa pulak :) Mungkin dah kenyang bantai ketam tengahari tadi kot... Tak pernah lagi sampai kat sini setakat jenjalan hirup udara 'nyaman' kat KL Sentral tu biasalah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah