Thursday, April 3, 2014

London!!!akhirnya.....


Jangan terpedaya dengan tajuk ye....hehehe...x dapat pi London pun...one of my colleague pi London bercuti...so balik hulur kan FM ni ha....London Bridge....cantik kan....dah selamat aku tepek kat cpu....dah nak penuh dah ...bising budak IT, ye la...weekend ni aku bawak la balik semua FM tuh...kadang2 jeles ngan orang kan...senang jer dapat kemana2...aku ni memang suka travel...tp ekonomi sentiasa la x membenarkan untuk aku terbang ke mana2...gila ko...gaji kau banyak mana...aku kan orang biasa...hahaha...ayat nak mintak pelempang...aku ni kalau nak pi mana2 memang fikir nak bawak mak abah ngan abak dara aku...kalau tinggal kang aku duk teringat2 pas tu rasa bersalah...lain la kalau pi oversea memang x bawak la...tahun ni lom pi vacation lagi...x tau la bila...tunggu abah pencen bulan 5 la kot....sementara tu simpan duit dulu...hehehe...ada duit baru la sedap nak berjalan kan....LONDON ...hanya dapat sebut jer la...eh mana tau kalau suatu hari nanti termakbul..tiba2 dapat pi kan...okey..lets sing...london bridge is falling down..falling down....falling down..( dengan harapan dapat pi London) pangggg!!!!!

Special thanks to Azmir.....

13 comments:

  1. Moga 2satu ari nanti dapat ke LONDONNNN ..
    Doa2kan insyaallah AS ... Simpan duit banyak2 dulu ..

    ReplyDelete
  2. sama ler kita along
    minat g traveling tp ongkos tak byk ..

    ReplyDelete
  3. baca tajuk nya mati2 ingat kak nak bercuti ke london.. :) tapi ok la kan dpat FM pon jadi la

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah mainan nyer Lieya oiii...hehehehehe

      Delete
  4. tak pergi dapat FM dari London...bertuah juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..jadikan semangat nak ke sana kan ema...

      Delete
  5. boleh je kot nak pi london
    backpackers haaa
    layan promosi AA haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak el....x pe..himpun je duit banyak2 dulu...

      Delete
  6. Tak dapat pergi dapat cenderahati pon dah kembang kempis hatikannnn...:)

    ReplyDelete
  7. sama le kita SA. Suka sebenarnya nak tgk negara org, tapi ekonomi kena la duit sampai tak habis baru le bleh rasa pergi dgn lapang. kalo setakat duit cukup2 tu rasa mcm tak syok sgt. kalo travel sorang2 takpe la. nak bawak family biar la teratur skit ye tak.

    ReplyDelete
  8. Kusss SEGAMAT! Terkejut ingatkan dah sampai Londonlah tadi....

    Takpa SA, berangan dulu manalah tahu lepas ni dapat peluang honeymoon ditaja kat London. Better jangan nyanyi London bridge is falling down, kang terus tak dapat tengok London bridge kang!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah