Monday, April 21, 2014

Mardhiah Khairinna Bt Mohd Raddhi


Assalammualaikum....

Hi korang...hows ur weekend...mesti best kan...aku adalah yang paling happy bila mana adik ipar yang kat Muar tu dah selamat melahirkan baby girl, they were expecting baby boy actually, akhirnya dapat baby girl...bukan apa...ketururnan sebelah sana lebih cenderung baby lelaki..la ni Baby Dhia satu2nya cucu perempuan sebelah sana...tapi cucu perempuan ke 4 dalam keluarga aku..best kan...tak sabar mama long nak pergi Muar weekend ni nak tgok Baby Dhia..waktu kelahiran dalam tengahari ke petang semalam agaknya Baby Dhia seberat 3.1 kg...alhamdulillah bertambah2 anak buah...bertambah jugak la duit raya tahun ni...seronok betul Iki..tp tu la..dia ingat adik dia baby boy...tp keluar baby girl..tanya Angah semalam macam mana penerimaan Iki...Iki was happy but ada sedikit malu2 nak kiss adik dia...biasa la kan..sebelum ni dia seorang je...sedih Ibu dia tengok dia bila dia macam menjauhkan diri..ala...mula2 kot...pas ni should be ok...Tahniah buat Angah dan adik ipar..insyaallah if xde aral Along sampai weekend ni....

12 comments:

  1. yey.. bertambah lagi duit raya.. hahaha.. better congrate untuk adik ipar SA,,

    ReplyDelete
  2. Wah seronok dah ada anak buah kan...geram je tgk baby

    ReplyDelete
  3. patut la barang baby blue,disangkan boy keluarnya girl..comel baby..nama pun cantik

    ReplyDelete
  4. Mesti dimanja2 atuk nenek sebelah sana.

    ReplyDelete
  5. wahh...congratulation..makin besar laa keluarga akak lepas nie..hopefully dia membesar menjadi anak yang baik..amin!!!

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. tahniah buat angah dan isteri :)
    nt kak longi pi muar kim salam kat bby dhia ye .. :)

    ReplyDelete
  7. ni adik ikie kan. Alalala.. comelnya..

    ReplyDelete
  8. Jelesnya tgk org ada bb. Tahmiah.

    ReplyDelete
  9. Mardhiah Khairinna sedapnya nama tu.. ala2 nama Kakak Khairine.. tapi spelling lain sikit.. pronounce pun lebih kurang je..
    bertambah lah anak sedara Mama Long tahun ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah