Tuesday, April 1, 2014

Throwback > Guangzhou Trip 2012

Lepas sesi kena tipu tuh ( sib baik aku x terjebak) kami di bawa ke Five Ram Statue, amenda ni? alahai...statue ada beberapa ekor kambing...dia buat macam tugu la...kasik komersil skit nama eh tu biar buat orang tertanya2...hehehe..pepandai je aku speculate....memang nak pi sini penat skit sebab kena daki tangga untuk sampai ke puncak statue tuh....

 bergambar jap depan pintu masuk
 haaa...ni gambo penuh...
 ternampak plak aunty2 cina ni duk tai chi lagu2 hindustan....Mohabattein di China...amek ko...
 aku pun  join sekali...x amik video plak...cane nak amik bila kawan2 semua x reti guna...
 tangga kat belakang tu la yang aku cakap tu...
 ni la tugu kambeng yang aku ckp...
 ntah x tau la aku apa yang istimewa..
 gigih amik gambo tgh panas..
 ada la penerangan tp aku x baca pun...
suka plak gambar ni...tepek sekali...

Bereluh2 naik tangga..turun tangga laju jer....bila tenaga dah banyak keluar...makanya perut harus la lapar kan...
jom anak2 kita pi makan.....

15 comments:

  1. comey along berambut panjang .

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yer ke kak...kena simpan balik la lepas ni...

      Delete
  2. Assalamualaikum SA, wah bestnya. jeles tau. singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..jangan la jeles Sheila...thanks dear..SA pun dah menabung kat blog Sheila ye...

      Delete
  3. kau kena tipu ngape noks? sila bagi pencerahan dalam n3 aku. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bagi jawapan cerah dah...sila tgok...

      Delete
  4. Replies
    1. xde rara...pegi pun 2012 kan...hahahaha

      Delete
  5. Wah best la dapat holiday, haha taichi dengan lagu hindustan. Sweet SA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mcm x percaya je diorang bertaichi guna lagu hindustan

      Delete
  6. akak dalam gambar ni nampak remaja gitu..hehehe..cantik..

    ReplyDelete
  7. Cantik la jugak statue kambing tu. Alang2 dah sampai situ, amik je la gambor yek. Tapi part taichi pakai lagu mohabbatein tu tak menahan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah