Tuesday, April 29, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012 Last Part

Yahuuuuuu...dah last part dah...kitorang gerak pi Airport pukul 9 pagi lebih kurang...memang hari ke 5 adalah hectic skit bila semua bag yang kami bawak beranak pinak...xde la nak lepaskan diri sendiri dah..selalunya memang kena tolong menolong jugak...aku jer berhemah...pergi satu bag..balik hanya 2 bag...beranak 1 bag je...berhemah x aku?hahahaha....kalau tgok orang lain...aku x tau la nak cakap mcm mana beranak pinak bag diorang....




 with Jiza...
 aku lupa nama airport ni...tp besar gilo
 tunggu check in...
 last kopek amik gambar... 
tgok la grup aku ni...ramai lagi...time dah hampir dah...

Selamat tinggal Guangzhou...till we meet again...x tau la bila kan...kalau ada peluang aku nak pi Kun Ming plak...tp nak pergi hujung tahun sebab ada salji turun...aku dapat tau pun dari Admin boss yang baru balik dari sana..memang massa dia pergi tuh..hari ke 2 kat situ salji turun...sakura pun ada...xper simpan duit lebih2 skit...buat biz banyak2 kan...mana tau impian jadi kenyataan...mudah2an allah makbulkan...amin...

4 comments:

  1. InshAllah kalau berusaha keras pasti ada ganjarannya.. boleh main salji ;)

    ReplyDelete
  2. Insyaallah kak.. jom menabung dari skrg!! Teringin jugak nak g sana..=D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah