Wednesday, April 23, 2014

Menternak Lemak @ Ahli Mesyuarat Tingkap..

Hai korang...
Ni nak citer pasal menternak lemak semalam ni...menu lunch kitorang...special thanks to Kak Zarina dan Tengku Anis coz sponsor 2 menu tuh...alhamdulillah murah rezeki...mula2 memang la kirim kat Anis rojak pasemboq tuh...masa nak bayar tanya harga dia cakap x payah la...dia belanja...erm...bagai orang ngantuk di sorong toto la kan...thanks Anis...Kak Zarina memang inform awal2 dia ada bawak nasi goreng bunga kantan ngan ayam sambal...so...makan ini jer la...alhamdulillah kenyang....

Ari ni tak tau nak pi makan kat mana...boring asyik berkumpul kat penthouse je....

nasi goreng bunga kantan
sambal ayam sodap...
pasemboq KL not penang tp sodap.....
semua juadah yang buat kami mengantuk lepas makan...

Bila makan ramai2 sorang sikit mesra dia tu x tau nak cakap kan...dah lama plak x bawak bekal sebab air kadang2 ada..kadang2 xde...pas tu malas nak beli stok...housemate aku budak Perlis tu jer rajin masak subuh2 pagi...aku jadi pemalas...ye la..bau makanan dia masak sampai masuk dalam bilik aku kot...terus kenyang..acaner aku plak nak masak...hahahahaa...dasarrrrr...kalau dah pemalas tu pemalas la jugak...kan...banyak alasan...tp siyes..sejak bekalan air kejap ada kejap xde aku jadi malas nak masak....

12 comments:

  1. Beli kat mana tu. Cam sedap je.

    ReplyDelete
  2. nasi goreng bunga kantan mmg sedap kak :)

    ReplyDelete
  3. terliur sungguh tang ayam tue.

    ReplyDelete
  4. lama x citer pasal mesyuarat tingkap ekekeke
    sedap tgk pasembor tu
    terliur lapar

    ReplyDelete
  5. Akak ada air ke tak ada air ke samo jerk.

    ReplyDelete
  6. Fuh..fuh.. fuh.. sedapnya..nk pasembor sedap kena mai penang..=D

    ReplyDelete
  7. terliur plak tgk lauk2 ni semua...
    tapi tahan2..

    ReplyDelete
  8. seronok sambil makan sambil berborak, itu ajelah timing nak together2 kan, best

    ReplyDelete
  9. Lama tak makan pasembor ni..selalunya dapat makan masa bulan puasa je..time tu banyak lah org jual dipasar Ramadhan

    ReplyDelete
  10. mmg la catuan air buat malas masak..alasan tak habis2.hehe

    ReplyDelete
  11. yela kalau air takde leceh la nak memasak. nak membasuh2 periuk lagi kang

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah