Monday, April 7, 2014

Special Treats for Dania at Berjaya Times Square

Sabtu lepas....bawak si anak dara jalan2 Berjaya Times Square...amboi..bukan main happy diaa...padahal xde la masuk main mainan kat dalam tuh...just ronda2 buang masa je pun...dia memang la teringin nak masuk...tp takut...uish...x sanggup plak aku tengok diorang main game dalam tu...boleh tahan gak ngeri especially roller coster...package termasuk roller coster tu yang buat kami batalkan aje ...hehehe...nest time la kakak oi....mama ganti ngan shopping dan makan2 special untuk kakak...ok...dia pun ok aje...lagipun dia dah besar dan dia pun takut nak naik roller coster tuh...phewww...lap dahi aku...mesti ada antara korang kata aku kejam...lantak la..aku bukan apa...itu la satu2nya anak dara aku...kang anything happend? mana aku nak cari anak lagi...si Acu pun kuat x bagi...ingatkan memang nak bagi dia explore...tp game tuh macam ganas sgt...memang keselamatan terjamin tp aku x sedap hati...dari apa2 jadi baik x yah masuk....

 depan pintu masuk theme park..
 roller coster...
 bergambar all out...
 Acu.. 
 selfie guna monopod kat sini...
 one more...
 masa ni dia tertunduk sebab roller coster lalu atas kepala
last but not least...mama ngan Acu...

Lama gak kami spend time jalan2, shopping kat sini...banyak la beli barang2 dia...pas tu nampak kedai penuh Hello Kitty, kata special treats for her kan...makanya macam2 la dia mintak..
sesekali x pe kakak...selalu kalu....kita makan rumput je nanti ok....
sambil shopping sambil posing adalah heaven.....

Bersambung next entry...penuh gambar2....

14 comments:

  1. best kak kat sini..baru sekali jer sampai...
    yang bab roller coaster tu boleh wat kecut perut..last week ada nampak package promotion kat groupon..murah la jugak..

    ReplyDelete
  2. dah lama tak pegi BTS..dan taknah masuk gk yg roller coster..segan maa..hehehe

    ReplyDelete
  3. seru nih bisa dilakukan sama keluarga :)

    ReplyDelete
  4. sangat bagus jika bersama dengan keluarga ya :)

    ReplyDelete
  5. I few times jugak masuk main game dalam tu, selalu with my brothers la bila kumpul reramai, actually roller coaster tu not so bad, yang macam penukul tu lagi ngeri dia zup zap u atas bawah hahahaha.

    ReplyDelete
  6. klu dtg tgk jer.. tgk pun seriau..
    lagi klu naik.. mmg tak lah..

    ReplyDelete
  7. seskali dapat jenjalan memang seronok kan sa, luas pemandangan ;)

    ReplyDelete
  8. memang bestlah shoping kat TS kan

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak pergi kat TS nie.. bestkan bawa anak2 ke sana..

    ReplyDelete
  10. thrme park kt BTS tu mmg heaven tp mcm x secure je.. mahal nak mati plak tu.. baik pegi Genting je.. puas hati dpt main utk budak2..
    Dania.. mintak mama everymonth treat for u.. hehehe

    ReplyDelete
  11. lagi best kalo share barang hello kitty apa yg dania beli. macik lyd ni nak jgk bz bodi skali skali. hobi kite org pompuan ni kalo sesape balik shopping, mesti akan kena kastam dgn kawan2 kat ofis.

    ReplyDelete
  12. Pernah gak pg sini. Tu pun anak anak request nak pegi lagi

    ReplyDelete
  13. Samalah saya, SA. Beriya bawa superheroes kononnya nak spend time kat BTS lepas tu bila dah sampai, si bujang tu surrender sendiri. Gayat. Oh, Mommynya lagilah gayat. Tengok roller coaster lalu atas kepala pun jantung rasa nak luruh apatah lagi nak suruh anak naik. Oh, tidak....roller coaster boleh dibaiki kalau berlaku apa-apa...anak-anak mana nak cari galang gantinya ooi...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah