Wednesday, April 2, 2014

Terpaksa Shred....Sayangnya...

Hari ni terpaksa shred semua biz card yang dah x leh guna...berkotak2...banyaknya...milik siapa kad2 ni semua...milik semua yang dah meninggalkan department dan ada yang berhenti...x kan nak simpan lagi kan..aku bila Giant xde ni aku buat cleaning, buat filing mana yang x guna yang boleh buat kertas conteng2 tu aku xde la shred or buang...boleh guna semula kan...mana yang x leh guna je...

dah nak abih shred baru teringat nak amik gambar...
sayang kan..aku buat biz card untuk blog pun aku sayang nak guna...apatah lagi yang urusan kerja..bukan murah kan biz card sekarang...kalau banyak kaler lagi mahal kot...
x leh masuk banyak2...nanti sangkut..
so sikit2 je...

Dah buat cleaning ni rasa lega skit...xde semak sana sini...file pun dah susun ikut tajuk dah...dulu ada budak trainee dia je yang buat...now aku dah sensorang...so..semua kena buat sendiri...kesian aku..hehehe...padan muka sebenarnya ..ada trainee bukan main lagi mengarah dia buat kerja...hehehe...nama pun training kan...
xde ke trainee nak masuk lagi erk?hahahahhaa

9 comments:

  1. memang sangat2 sayang, sayang duit sebab printing and tak guna... hurmm... bila dah shred memang rasa lagi ok dan tak semak kak... ooopss...ada benda nak shred ni... lupa plak, thanks for reminding kak long...

    ReplyDelete
  2. betoi bukan murah name crd skrg ni..klo disponser xpelah ..haha

    ReplyDelete
  3. mmg elok shred je mmg sayang tp nak buek canor.. hehe

    ReplyDelete
  4. ada bnyk jugak..
    fikir apa boleh kitar semula ke..

    ReplyDelete
  5. kt ofis ni byk yg kena shred..
    dulu kena tgu hjg taun baru nak wat
    tp skun ape pun on the spot buat..xlarat nak wat hujung2 tahun berlambak2 nti
    dah lah kena buat pun iols je huhu

    ReplyDelete
  6. tunggu bebudak praktikal la..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Buang masa nak buat tu semua kan...tapi kerja redha jelah...:)

    ReplyDelete
  8. Kalau kat pejabat saya ni SA, shredding machine besar gedabak mengalahkan ATM machine ok. So kita letak satu bundle, tekan button terus selamat tershred semua harta pusaka tu. Senang cerita. Tinggal nak tepuk-tepuk tangan pastu tepis-tepis abuk aje :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah