Tuesday, April 15, 2014

Farewell Lunch Nik Nuruhafiz @ Kelantn Delights Sooka Sentral

Alhamdulillah murah lagi rezeki...lepas kami2 semua buat our own farewell last week kat Cheras..kali ni our big boss plak belanja makan kat Kelantan Delights sempena hari terakhir Hafiz...
sedih sebenarnya tp tahankan aje...bayangkan selama aku dalam department ni...aku seorang je wanita dikelilingi duri2 kan....so..semangat kelakian tuh macam dah kental dalam jiwa aku...hahaha...boleh ke type macam ni...yup aku x nafikan sebab..ramai yang datang dan pergi dalam department aku..tp sikit pun aku xde la nak meleleh airmata ke apa...bukan cakap besar..tp itu la penyebab kot aku sangat2 kental...
makan kat Kelantan delight amik set....macam2 lauk ada...penuh perut kitorang...
yang tengah ceduk tom yam kelapa tuh la big boss kami...En Azhari Sulaiman...
masing2 tengah tunggu nak makan...mana gambar aku...lor...dah tentu2 segan ngan boss kan...if x dah kuamik satu2 menu dah...ada aku kisah kan...cuma boss dept xde pi conference...hehehe...rugi you Dr Nizam x join....eh...


Yang diraikan tgh bagi last speech...dan tgh bukak hadiah dari En Azhari....wowwwww....dapat hadiah tu...
Pen jenama Mont Blanc...wowwwww....

Special thanks to En Azhari for the treats....really appreciated...next ada lagi yang nak meninggalkan our Division...itu x tau la nak buat farewell kat mana la plak...i was expecting kat Majestic Hotel...eh....hahhaha...selera jin ke apa aku ni...lama woooo x makan kat Majestic Hotel...buffet dia sedap giler...hari ni jer dah jahanam dah diet aku...i thought makanan Kelantan sangat manis...merah2 muka aku makan..pedas giler rupanya....siap kena perli ngan En Azhari...apo ni oghang NS x kuat makan podeh.....eleh boss...this is a new me la boss...last time when i was in the same department with you mmg i the champion if makan pedas....hahahaha....for your info...En Azhari ada la boss yang aku jaga pada tahun 2009 dulu...pernah park bawah department dia sampai pertengah 2010, pas tu aku park bawah boss lain yang jugak dah ke Bahrain...sampai la sekarang aku park under bos deprtment aku iaitu giant....

16 comments:

  1. opocottt single ker dah berpunya tu...muahahahah...boleh recommend kat kakak iolss... lol... apesal tak makan kat NuSentral kak long???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..dah kawen anak 3 dah dik oii....x dapek de..umur baru 30 tahun tuh...

      Delete
  2. teringin giler nak mkn tom yam dalam kelapa..mn nak cari..huuuhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena la pi mana2 Kelantan Delights atau kedai2 tom yam....

      Delete
  3. tomyam dlm kelapa..dia campur air nyor..mmg best..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap wooooo......memang puas hati...

      Delete
  4. alahai seronoknyer tiap kali orang berenti makan..
    memang masakan kelantan kalua kena pedas akan pedasler..
    yang manistu kuih dia.. meletin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tu la kak oi...nak plak 24hb ni ada sorang lagi nak berenti dah...

      Delete
  5. ohoiii makan busat ye.. tgk menu tu terus keroncong perut

    ReplyDelete
  6. mesti sedap kan mkn kt situ

    ReplyDelete
  7. So kiranya indirectly makanan kat Kelantan Delights tu sedaplah dan pedaslah, SA kan... Banyak juga SA parking kat company ni yea. Sure dah berpengalaman habis menjaga bosses ni.

    ReplyDelete
  8. Perghhh.... bila dapat boss belanja memang happy sokmo nie.... berselera je makan kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah