Tuesday, April 15, 2014

Kudut vs Kuda @ Homestay RAWA

Ni pun dari whatsaap group family....si kudut ngan poyonya bercerita tentang kuda...eleh...dia ni saje je bagi orang jeles kan...padahal penakut dia ni...hahahaha.....well si kudut terlibat ngan program amenda ntah kat Homestay Rawa...Kat mana homestay ni korang cer google..aku dari tadi tunggu details x dapat2 nak share...kalau dapat aku update kat entry ni nanti...jom kita tgok gambo2 si kudut vz kuda tuh...

nama kuda ni Lady Anum...x tau kenapa dinamakan sebegitu rupa...maybe dia betina kot...
jelas si kudut penakut dalam gambar ni kan?hahahahakuda tu pun macam nak ngelak je dari dia...
cantik plak rambut dia..merasa la si kudut sikat rambut...tp kan korang perasan x sikudut dah x kudut dah?hahahaha...kita tukar nama dia nak?
okey aku tukar jadi LADY BAMBAM...( mati sat lagi aku kena sembur)
eleh...pyo lebih dapat naik kuda..mesti kuda tu dah berkata2 dalam hati...beratnya awek yang naik belakang aku ni....hahaha...kuda yang dia naik tuh kan nama nya Miss Crossbell...usah korang tanya dari mana tuan homestay ni dapat nama kuda tuh...well ada 18 ekor kuda sebenarnya...diorang pun ada buat Horse Theraphy for Disable children/ people which is good for their health...ada disable children yang dah boleh berjalan sikit2 sejak join horse theraphy ni....sangat bagus pendekatan yang di buat oleh pihak Homestay RAWA..selain dari lokasi pelancongan dapat jugak memberi sumbangan kepada badan2 kebajikan...

Maklumat lanjut tentang homestay RAWA ni...korang boleh google...if aku dapat details dalam masa terdekat ni aku update kat sini ok?

                              


Homestay Rawa
Lot 23, Bt 2, Kg Rawa Hilir
71750 Lenggeng 
Negeri Sembilan
Tel : 03 87242027
Fax : 03 - 87243027
HP: 019 354 4472
Email : asrssb68@gmail.com

Hubungi details di atas if perlukan sebarang informasi..

7 comments:

  1. amboiii..SA dah smpi eyh kat kmpg rawa ni..aritu ada gak mak tgk dlm paper psl homestay ni.

    ReplyDelete
  2. Bestnyaa.. Singgah n follow dari segmen Mak Dara, Mama saya

    ReplyDelete
  3. macam best je tempat ni.. nnt nk try google.

    ReplyDelete
  4. Wooahhh ! nek kudaa laa.. nk try jgk ! tp kat sni xda kuda.. kuda mainan ada laa.. huhu

    ReplyDelete
  5. perghhh stylo tul nama kuda tu lady anum
    mcm inggeris+melayu hehe

    ReplyDelete
  6. Takdalah nampak bambam mana pun si kudut ni. Biarlah dia kekal dengan nama Lady Kudut tu, SA. Kesian kat dia dok kena buli. Kuda tu comel. Nama pun ohsem gila semuanya. Lady Anum ek....alahai penuh kemelayuan :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah