Thursday, April 10, 2014

Sarapan Pretzels and Merahnya Mak Ngah

Assalammualaikum....good morning....kenapa la bz bebenor aku minggu ni...kesian korang...eh ada yang kisah ke aku x dapat nak up entry macam selalu...xde kot...perasan lebih plak kan...

Hari ni berbaju merah menyala...blouse ala2 kaftan..of course baju baru...harap2 merahnya mak ngah baju ni dapat mengembalikan keceriaan aku yang sangat2 bz sekarang....


korang dah sarapan?
Aku tengah sarapan ni....makan pretzel jer....eh...ini pun sebab pretzel beli semalam berlebih satu...portion konon2 nak makan malam thats y beli sampai 2 ketul...makan seketul dah kenyang plak...dah kenyang mata memberat plak...ah...seketul lagi simpan dan pagi ni panaskan aje...


Seksi x pretzel aku...siap ada cheese...bila panaskan dalam 30 second cheese tu meleleh.....


cukup ke pretzel je...cukup la Bedah oiiiii.....kang tghari makan kat luar...ari ni ada Farewell untuk colleague department aku ni...makanya cukup la untuk sarapan alas perut sementara menanti lunch kul 12 nanti...

Hari ni aku masih membizi...insyallah next week schedule should be ok....apa yang ada je aku cuba hidangkan kat korang...aku punya throwback pun banyak lagi x update...harap korang faham..hehehe....till then see ya....

6 comments:

  1. wahh along..cantiknye...menyerlah dlm outfit merah...along mmg masuk laa dgn kaler merah ....

    amboi along, bekpes omputeh nampak ekekeekekek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali sarapan omputih x pe kot Lieya...tpi HALAL ye...hehehe...kang ada plak ckp auntie anne's x halal plak...oppps....along memang suka kaler merah....tp x tiru redmummy tau...hahahaha

      Delete
  2. okey la tue utk breakfast... janji tak lapar sementara tunggu lunch nanti.. =D

    ReplyDelete
  3. berbelit lidah nk sebut nie..
    hehe..
    panggil roti hotdog jer boleh x :p

    ReplyDelete
  4. i like red chili nampak menyerlah sangat..
    amboihhh Kak Long divas pn dah pandai pakai nama "bedah" ye.. huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah