Thursday, April 10, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012

Kat sini kami di bawa ke wholesales area...shopping compleks jugak...semua tu barangan biasa2 yang boleh di beli dengan harga murah...beli banyak dapat la murah...u know what dalam ni x leh amik gamba so amik gambar kat luar je...ntah apasal ntah x leh amik gambar...x puas hati tul....

 ni rupa paras shopping mall tu...
 ni diorang duk bagi barangan free...ada gak la dari Malaysia yang join...aku xde la...maleh..

 lepas tu kami makan kat sini...repeat balik ke apa ntah...x ingat la...rasanya x kot..restaurant baru...makanan eh sama macam day 2...pelik2...aku masa tu xde selera sangat...makan je nasi ngan sayur skit...
 gambar depan sign board mana2 tempat is a must for blogger

ni highway kat Guangzhou...apa macam...ada berani x?seriau kecut2 perut aku..

 selfie time depan masjid

 gigih guna timer masa ni...kak yati geleng kepala je...


ni kat dalam masjid tu...


 suka area ni...suka gak gambar ni...


dah2 jom naik bas...dah letih dah...

Giler tul...lepas makan terus masuk sini jauh2 berjalan....keluar terus kena serbu ngan budak2 kecik peminta sedekah...tour guide dah pesan jangan layan...so xde la layan...hehehe...jenis tarik2 tau kalau x bagi di tengkingnya kita.....

lepas ni pi mana eh....area shopping yang menakutkan tu kot...korang tgok la nanti eh....

3 comments:

  1. cop lupa nak tanya dania mana masa ni? tinggal ngan uwan ek?

    ReplyDelete
  2. uikss kat sana pn ada pengamen..
    tp ganas ar kalau sampai main tarik2 & tengking2.. grrr takott

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah